Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

REN

REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic 250ml

Effektiv toner som eksfolierer og jevner ut hudtonen. Til alle hudtyper.
Kr 449,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
968704

Produktbeskrivelse

Effektiv toner som eksfolierer og jevner ut hudtonen. Til alle hudtyper.

REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic er en effektive toner som eksfolierer og lysner hudtonen. Den stimulerer huden til en naturlig eksfoliering. Melkesyre og ekstrakt fra piltrebark jobber sammen for å glatte, tone og bidra til å redusere porestørrelsen, mens en forløper til Azelainsyre vil lysne og bidra til å gjøre hudtonen jevnere for en perfekt glød. Skånsom nok for daglig bruk. Vegansk. Emballasjen er laget av resirkulert plast.

Forsiktighetsregler

Ikke bruk på irritert hud. Avslutt bruk dersom du opplever irritasjon. Konsulter en lege dersom irritasjonen vedvarer. Unngå kontakt med øynene. Hvis så skjer, skyll godt med vann. Dette produktet kan gjøre huden din mer sensitiv mot solen. Bruk en egnet solbeskyttelse når du bruker dette produktet og i en uke etter at du har avsluttet bruken av det. Dersom du har svært sensitiv hud, anbefaler vi en test av produktet på et lite område for å se hvordan huden reagerer. Prikking og en lett rødmende hud kan være en normal reaksjon til behandlingsproduker som inneholder AHA syrer og C-vitamin. Vedvarende rødhet og brenning er ikke normalt! Dersom du opplever dette, stopp å bruke produktet. Vær klar over at andre produkter som du bruker, kan bidra til å skape irritasjon sammen med dette produktet, som f. eks. skrubber og retinol.

Innhold

Aqua (Water), Sodium Lactate, Lactic Acid, Heptyl Glucoside, Potassium Azeloyl Diglycinate, Triethyl Citrate, Glyceryl Caprylate, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Benzoic Acid, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Heptanol, Parfum* (Fragrance), Limonene

Dosering og bruk

Bruk en gjenbrukbar pad eller klut og stryk over ren hud, men unngå området rundt øynene. Påfør deretter din hudpleierutine.

Varenummer
968704
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra REN

Boots Norway © 2024