Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Remisoft

Remisoft Vaginal Fuktighetskrem 50g

Vaginal fuktighetskrem, hormonfri. Ved ubehag på grunn av tørrhet i skjede og ytre intimområder.
Kr 219,-
4 398,00/kg
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
Varenummer
972397

Produktbeskrivelse

Vaginal fuktighetskrem, hormonfri. Ved ubehag på grunn av tørrhet i skjede og ytre intimområder.

Ved ubehag på grunn av tørrhet i skjede og ytre intimområder (følelse av tørrhet, brennende følelse, smerter ved samleie eller kløe) som kan oppstå for eksempel ved overgangsalder. For lindring ved samleie. Den er hormonfri (uten østrogener) og kan derfor også brukes i kombinasjon med hormonbehandling. Remisoft® inneholder hamamelis-vann, et dampdestillat av friske kvister og løv av virginiatrollhassel (Hamamelis virginiana L.).

Forsiktighetsregler

Hvis symptomene som er forårsaket av tørrhet er mer uttalte bør du snakke med legen din først. Remisoft® må ikke brukes dersom du er allergisk eller overfølsom overfor noen av innholdsstoffene. Bruk ikke kremen rett etter barnefødsel. Bruk heller ikke kremen hvis du har en betennelse i skjeden (f.eks. soppinfeksjon). Snakk med legen din hvis dette er tilfellet. Ikke bruk produktet hvis tuben eller applikatoren er skadet, eller hvis kremen har endret utseende. Informer produsenten hvis dette er tilfellet.

For gravide og ammende

Det mangler data for bruk av Remisoft® ved graviditet og amming. Ønsker du å bruke Remisoft® under graviditet bør du, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke bruke applikatoren for å få kremen på plass i skjeden. Bruk i stedet en ren finger og før på plass en ca. 2 cm lang stripe med krem i skjeden. Bruk ikke kremen rett etter barnefødsel. Oppbevar Remisoft® utilgjengelig for barn.

Innhold

Aqua, octyldodecanol, cetearyl alcohol, polysorbate 60, hamamelis virginiana water, cetyl palmitate, sorbitan stearate, sodium lactate, benzyl alcohol, lactic acid. Remisoft® inneholder ingen fargestoffer eller parfyme.

Dosering og bruk

For symptomer i skjedeåpningen og i ytre intimområder, bruk en ren finger til å påføre og smøre kremen utover; en 0,5 cm stripe med krem. Med bruk av medfølgende applikator: 2,5 g krem. Les pakningsvedlegget før bruk.

Varenummer
972397
Boots Norway © 2021