Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Remifimin

Remifemin tabletter 2,5 mg 100 stk

Remifemin er et reseptfritt, plantebasert legemiddel til bruk mot plager i overgangsalderen slik som hetetokter og svetting. Østrogenfritt.
Kr 529,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
487791

Produktbeskrivelse

Remifemin er et reseptfritt, plantebasert legemiddel til bruk mot plager i overgangsalderen slik som hetetokter og svetting. Østrogenfritt.

Remifemin er et veletablert plantebasert legemiddel som gir lindring av hetetokter og svetting hos kvinner i overgangsalderen. Inneholder tørket ekstrakt av klaseormedrue (Cimicifugae racemosae rhizoma). Remifemin er ikke basert på planteøstrogener.

Forsiktighetsregler

Rådfør deg med lege eller apotek før du bruker Remifemin. Bruk ikke Remifemin dersom du er allergisk overfor Cimicifugae racemosae rhizoma eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Ved eksisterende/tidligere leversykdom skal legemidlet kun brukes i samråd med lege. Ved tegn og symptomer på leverskade skal behandlingen avsluttes. Kontakt lege ved vaginalblødning eller nye/uklare symptomer. Skal ikke kombineres med østrogen uten etter samråd med lege. Pasienter som er behandlet eller undergår behandling for hormonavhengig kreft skal ikke bruke preparatet uten medisinsk tilsyn. Inneholder laktose og bør ikke brukes ved galaktoseintoleranse, lapp-laktasemangel eller glukose-galaktosemalabsorpsjon.

For gravide og ammende

I fravær av tilstrekkelig data er bruk under graviditet og amming ikke anbefalt.

Innhold

Hver tablett inneholder 2,5 mg ekstrakt (som tørrekstrakt) av rotstokk fra klaseormedrue (Cimicifuga racemosa). Hjelpestoffer: Cellulosepulver, laktosemonohydrat, potetstivelse, magnesiumstearat.

Dosering og bruk

1 tablett 2 ganger daglig (morgen og kveld) svelges, uten å tygges, med rikelig væske (skal ikke suges). Du kan ta tablettene med eller uten mat. De første effektene sees tidligst etter 2 ukers behandling. Det anbefales å bruke preparatet i flere måneder, men ikke over 6 måneder uten medisinsk tilsyn.

Pasientinformasjon

Varenummer
487791
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024