Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

ULIKE REISEVAKSINERReisevaksiner

Alder, helsesituasjon, reisemål (både varighet av reisen og type reise) har betydning for hvilke vaksiner som anbefales. For de fleste vaksinene tar det minst 1-2 uker før beskyttelsen inntrer, og noen må gis to eller flere ganger for å få full virkning. For å få optimal effekt av vaksinasjon bør man derfor i mange tilfeller starte i god tid før avreise.

 

Les mer på Folkehelseinstituttet sine sider om reisevaksiner eller ta kontakt med lege.
https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/aktuelle-reisevaksiner/


Vaksine mot Tyfoid feber, Rabies og Japansk encefalitt

Du kan få satt vaksine mot Tyfoid feber, Rabies og mot Japansk encefalitt i Boots Apotek eller hos fastlegen. Vaksinen er reseptbelagt, og resept kan bestilles gjennom våre samarbeidspartnere. Du velger selv hvilket apotek du ønsker å få satt vaksinen på.


Boots Norway © 2021