Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Reiseprodukter

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Gjør deg klar for din neste reise med våre nøye utvalgte reiseprodukter. Enten du trenger hjelp mot forstoppelse, reisesyke eller forkjølelse, har vi det du trenger. Vi tilbyr også produkter for å håndtere diare og reisemage, samt praktiske ting som er kjekt å ha med på reisen. Sørg for en god natts søvn uansett hvor du er, og beskytt deg mot solen med våre sol- og aftersun-produkter. Hold mygg og insekter unna, ta vare på tørre øyne, og vær forberedt på dagen derpå. Vi har også spesialprodukter tilpasset barn.

Boots Norway © 2024