Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Recrea Forte

Recrea Forte liniment 5% 60 ml

Recrea Forte 5% er et reseptfritt legemiddel som forebygger håravfall og stimulerer til ny hårvekst hos menn og kvinner over 18 år med arvelig håravfall.
Kr 409,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
024888

Produktbeskrivelse

Recrea Forte 5% er et reseptfritt legemiddel som forebygger håravfall og stimulerer til ny hårvekst hos menn og kvinner over 18 år med arvelig håravfall.

Recrea Forte er hovedsakelig beregnet til behandling av håravfall eller tynt hår på issen. Hos fire av fem personer bremses håravfallet, behandlingsresultatet er alltid individuelt hos både menn og kvinner. Innholdet i én flaske er beregnet til ca. én måneds forbruk. Siden hår vokser langsomt, tar det også tid før effekten av behandlingen med Recrea Forte begynner å vises. Håravfallet stopper opp etter cirka tre måneders behandling. Ny hårvekst kan forventes etter to måneders behandling. Les pakningsvedlegget før bruk. Det anbefales bruk av silikonfri sjampo ved behandling med Recrea Forte, ettersom silikon danner en hinne på hårbunnen og hindrer Recrea Forte å trenge inn i hårsekken.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Recrea Forte hvis du er allergisk overfor minoksidil eller et av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet, dersom hodebunnen er betent, rød, irritert eller øm, f.eks. på grunn av alvorlig solforbrenning eller betennelse i huden eller hvis du bruker andre legemidler i hodebunnen. Recrea Forte er ikke beregnet på behandling av plutselig håravfall som forekommer for eksempel ved graviditet eller sykdommer i skjoldbruskkjertelen, håravfall som forekommer ved inflammasjon av hårbunnen, fullstendig skallethet, fullstendig hårløshet på hele kroppen, håravfall forårsaket av sykdom eller medisinering eller flekkvis forekommende håravfall. Unngå at Recrea Forte-oppløsning kommer i kontakt med øyne, slimhinner eller skadet hud. Oppløsningen inneholder alkohol som kan gi svie og irritasjon. Dersom det allikevel skulle skje, skyll området grundig med rikelig, kjølig, rennende vann. Unngå innånding av damp fra Recrea Forte-oppløsning. Det er farlig å drikke Recrea Forte. Merk at fargen og/eller tykkelsen på hårene i blant kan endre seg i forbindelse med bruk av Recrea Forte. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Skal ikke anvendes under graviditet og amming. Ikke til bruk for de under 18 år.

Innhold

Minoksidil 50 mg/ml, Propylenglykol, Etanol (96 % w/w) 267 mg/ml, Renset vann.

Dosering og bruk

Recrea Forte kan kun benyttes i hodebunnen. Påfør oppløsningen på tørr hårbunn. Påfør 1 ml oppløsning på og omkring hudområdet med tynn hårvekst som skal behandles to ganger daglig (morgen og kveld). Påføringen skal starte midt i området. Masser oppløsningen lett med fingertuppene inn i hårbunnen. Recrea Forte-oppløsningen påføres i hodebunnen ved hjelp av en spesiell applikator. Recrea Forte-pakningen inneholder to forskjellige applikatorer. Velg den applikatoren som passer deg best etter at du har lest bruksanvisningen. Vask hendene grundig etter hver behandling. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
024888
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024