Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Pukka

Pukka Night Time Urtete 20 stk

En beroligende, økologisk urte-te med blomster av kamille, lavendel og lime som gir deg kveldsro. 100% økologiske ingredienser, dyrket på etisk og bærekraftig vis.
Kr 69,90
3,50/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
966622

Produktbeskrivelse

En beroligende, økologisk urte-te med blomster av kamille, lavendel og lime som gir deg kveldsro. 100% økologiske ingredienser, dyrket på etisk og bærekraftig vis.

Pukka Night Time er økologisk urte-te som hjelper deg å finne kveldsro, som kan bidra til å gi deg en god natts søvn og energi til å møte en ny dag. Her kombineres blomster av kamille og lavendel med vendelrot, lakris og søte limeblomster. En perfekt drikk før leggetid. Koffeinfri. Laget av 100% økologiske ingredienser, dyrket på etisk og bærekraftig vis. Visste du at alle Pukkas teer er sertifisert Fair for Life? Dette viser til at hele Pukkas verdikjede er fair: fra de nøye utvalgte bøndene rundt om i verden som dyrker våre økologiske urter, til produktene er i butikkhyllen. Flere av teene inneholder i tillegg ingredienser som er Fairtrade- og/eller Fair Wild-sertifisert. Pukka er også medlem av 1% for the Planet, hvor de gir 1% av salgsinntektene til miljøorganisasjoner.

Forsiktighetsregler

Inneholder havreblomst. Kan ha effekt på personer som er svært sensitive for gluten.

Innhold

Naturlig koffeinfri, 100% økologisk og etisk dyrket ingredienser: Havreblomst (30%), lakrisrot, kamilleblomst, lavendelblomst (14%), limeblomst (10%), vendelrot, tulsiblader.

Dosering og bruk

Kok opp vann og la trekke i opptil 15 minutter.

Varenummer
966622
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024