Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Pukka

Pukka Elderberry&Echina Urtete 20 stk

Fruktig, økologisk urte-te med ville bjørnebær, solmodne solbær, viltvoksende hylleblomst og et hint av solhatt. Laget på etisk og bærekraftig vis.
Kr 59,-
3,00/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
Varenummer
969434

Produktbeskrivelse

Fruktig, økologisk urte-te med ville bjørnebær, solmodne solbær, viltvoksende hylleblomst og et hint av solhatt. Laget på etisk og bærekraftig vis.

Pukka Elderberry & Echinacea er fruktig, økologisk urte-te satt sammen av ville bjørnebær, solmodne solbær, viltvoksende hylleblomst og et hint av solhatt – urter som er perfekt ved forkjølelse. Nyt den fruktige varmen. Koffeinfri. Laget av 99,9% økologiske ingredienser, dyrket på etisk og bærekraftig vis. Visste du at alle Pukkas teer er sertifisert Fair for Life? Dette viser til at hele Pukkas verdikjede er fair: fra de nøye utvalgte bøndene rundt om i verden som dyrker våre økologiske urter, til produktene er i butikkhyllen. Flere av teene inneholder i tillegg ingredienser som er Fairtrade- og/eller Fair Wild-sertifisert. Pukka er også medlem av 1% for the Planet, hvor de gir 1% av salgsinntektene til miljøorganisasjoner.

Innhold

Naturlig koffeinfri og etisk dyrket ingredienser: Lakrisrot*, ingefærrot*, echinacearot og blad* (10%), rødbete*, anisfrø*, hylleblomst* (8%), peppermynte*, appelsinskall*, nype*, hyllebær* (6%), acerolafrukt*, naturlig smak fra eterisk appelsinolje*, naturlig solbæraroma. (*økologiske ingredienser (99.9%)).

Dosering og bruk

Kok opp vann og la trekke i opptil 15 minutter.

Varenummer
969434
Boots Norway © 2021