Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
En mann som vifter med pride flaggEn mann som vifter med pride flagg
Foto: Ida Toldnæs / Oslo Pride

Boots Apotek er Stolt Oslo Pride-partner i 2024

Vi i Boots Apotek er stolte over at vi går inn som Stolt Partner med Oslo Pride, 2024.
Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold, som går over 9 dager og består av Pride House, Pride Park, Mini Pride og Pride Parade.  

Hos Boots Apotek oppfordrer vi alle til å være seg selv og behandler hverandre med respekt. Vi setter individet i fokus, feirer mangfold og samarbeid. Vi oppmuntrer til å se hverandre, bry oss om hverandre og prøve å forstå verden gjennom andres øyne. Hos Boots Apotek handler det om inkludering og respekt for alle. 

Vi gleder oss til å feire Pride sammen med deg! Hos Boots Apotek er vi stolte av mangfoldet og ser frem til å markere denne viktige anledningen med fellesskap og glede.

 

Boots Apotek i Pride Park

Fra 26. til 29. juni var Boots Apotek til stede med stand i Pride Park i Sofienbergparken. Besøkende kunne prøve lykken på lykkehjul og vinne premier fra våre samarbeidspartnere, ta morsomme bilder i vår fotoboks, nyte et glass iskald Berocca og få gode tips til beskyttelse i sommervarmen.


Tusen takk til alle som besøkte oss og bidro til å gjøre arrangementet minneverdig. En spesiell takk til Oslo Pride for at vi fikk feire kjærlighet og mangfold sammen!

Pride park Boots ApotekPride park Boots Apotek

Møt våre samarbeidspartnere på stand

RFSU hos Boots apotekRFSU hos Boots apotek
Beocca hos Boots apotekBeocca hos Boots apotek
Eroxon hos Boots apotekEroxon hos Boots apotek
Soltan hos Boots apotekSoltan hos Boots apotek
Dynamic Code hos Boots apotekDynamic Code hos Boots apotek
Antibac hos Boots apotekAntibac hos Boots apotek
Asan+  hos Boots apotekAsan+  hos Boots apotek
Cencora Equality-100Cencora Equality-100

Cencora anerkjent som en Equality 100-bedrift

Boots Apotek er en del av det internasjonale selskapet Cencora.

Cencora oppnåde toppscore på 100, på en undersøkelse kalt Corporate Equality Index for 2023-2024, laget av Human Rights Campaign Foundation. Dette er Amerikas fremste undersøkelse og rapport som måler bedrifters retningslinjer og praksis knyttet til likestilling på arbeidsplassen for LGBTQ+-ansatte.

Denne prestasjonen er resultatet av mange tiltak Cencora har gjennomført over årene for å skape en inkluderende kultur – fra å tilby like fordeler og beskyttelse for alle ansatte, til å tilby frivillige muligheter for selvidentifisering og sørge for at alle teammedlemmer får opplæring i inkludering hvert år.

Boots Norway © 2024