Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

PLENVU

Plenvu pulver til misktur

Plenvu brukes til rensning av tarmen hos voksne før alle kliniske undersøkelser som krever en ren tarm.
Kr 399,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
061502

Produktbeskrivelse

Plenvu brukes til rensning av tarmen hos voksne før alle kliniske undersøkelser som krever en ren tarm.

Plenvu er et reseptfritt legemiddel som brukes til rensning av tarmen før kirurgi, koloskopi eller røntgenundersøkelser. Virkestoffene i PLENVU binder vann i tarmen, noe som gir en avførende effekt. PLENVU inneholder salter for å hindre forstyrrelser i salt og væskebalanse, og reduserer risikoen for dehydrering. Les pakningsvedlegg før bruk.

Forsiktighetsregler

Administreres med forsiktighet til svake eller svekkede pasienter. Brukes med forsiktighet ved: nedsatt kvelningsrefleks, tendens til aspirasjon eller regurgitasjon, nedsatt bevissthet, alvorlig nyreinsuffisiens, hjerteinsuffisiens, risiko for arytmi, for eksempel pasienter som er under behandling for kardiovaskulære sykdommer eller som har thyroid sykdom, dehydrering, alvorlig akutt inflammatorisk lidelse. Ved eksisterende dehydrering skal denne korrigeres før bruk av Plenvu. Væskeinnholdet i Plenvu når det er rekonstituert med vann, erstatter ikke normalt væskeinntak, og tilstrekkelig væskeinntak må opprettholdes. Plenvu inneholder natrium og kalium, hvilket må tas i betraktning ved en kontrollert diett.

For gravide og ammende

Det er begrenset mengde data på bruk av Plenvu ved gravitet, amming og effekt på fertilitet. Som et forsiktighetstiltak er det anbefalt å unngå bruk av Plenvu under graviditet og amming.

Innhold

Dose 1: Makrogol 3350, natriumsulfat (vannfritt), natriumklorid, kaliumklorid. Dose 2, Dosepose A: Makrogol 3350, natriumklorid, kaliumklorid. Dose 2, Dosepose B: Natriumaskorbat, askorbinsyre.

Dosering og bruk

En pakning Plenvu inneholder tre doseposer beregnet til en enkelt behandling. Dose 1: Innholdet i doseposen for dose 1 skal oppløses i vann slik at det gir 500 ml oppløsning. Oppløsningen bør drikkes over et tidsrom på 30 minutter etterfulgt av 500 ml klar væske i løpet av de neste 30 minuttene. Dose 2: Innholdet i de to doseposene (dosepose A og B sammen) for dose 2 skal oppløses i vann slik at det gir 500 ml oppløsning. Oppløsningen bør drikkes over et tidsrom på 30 minutter etterfulgt av 500 ml klar væske i løpet av de neste 30 minuttene. I tillegg til væsken som inntas som en del av behandlingen, kan det også drikkes så mye supplerende klar væske som pasienten ønsker. Med klar væske menes f.eks. vann, klar suppe, fruktjuice uten fruktkjøtt, leskedrikk, te og/eller kaffe uten melk). Merk: Unngå rød eller lilla væske (f.eks. solbærjuice) siden det kan farge tarmen. Les paknignsvedlegget nøye før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
061502
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024