Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Avent

Philips Avent Manuell brystpumpe

En bærbar brystpumpe - ideell for mødre som trenger å pumpe seg når de er borte fra hjemmet. Eller før ammingen. Manuell pumpe.
Kr 799,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
891399

Produktbeskrivelse

En bærbar brystpumpe - ideell for mødre som trenger å pumpe seg når de er borte fra hjemmet. Eller før ammingen. Manuell pumpe.

Brystpumpe med silikonflens som stimulerer brystvorten til å hjelpe deg med å starte melkestrømmen raskt. Dette gir behagelig og effektiv utdriving. Brystpumpen er liten og lett, noe som betyr at den egner seg for oppbevaring og transport, slik at du kan pumpe på en enkel og diskré måte når du farten. Én størrelse som passer alle. Silikonputen bøyer og tilpasser seg skånsomt etter brystvorten din. Den passer til 99,98 % av brystvortestørrelser* (opptil 30 mm). Pumpen har bare noen få deler, noe som gjør den enkel å sette sammen og rengjøre. Manuell pumpe.

Innhold

Plast og silikon, BPA-fri

Varenummer
891399
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Avent

Boots Norway © 2024