Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Otrivin

Otrivin Comp nesespray 10 ml

Otrivin Comp nesespray er et reseptfritt legemiddel som brukes for behandlingen av tett og rennende nese (rhinoré) i forbindelse med forkjølelse. Til voksne over 18 år.
Kr 109,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
039125

Produktbeskrivelse

Otrivin Comp nesespray er et reseptfritt legemiddel som brukes for behandlingen av tett og rennende nese (rhinoré) i forbindelse med forkjølelse. Til voksne over 18 år.

Otrivin Comp er et kombinasjonsprodukt som består av to forskjellige virkestoffer. Det ene aktive stoffet hjelper mot rennende nese, det andre har en avsvellende effekt. Nesesprayen brukes for behandlingen av tett og rennende nese (rhinoré) i forbindelse med forkjølelse.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Otrivin Comp dersom du er allergisk overfor xylometazolinhydroklorid eller ipratropiumbromid eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet, er allergisk overfor atropin eller lignende, substanser, f.eks. hyoskyamin og skopolamin, har gjennomgått en hypofyseoperasjon via nesen, har gjennomgått en operasjon i hjernen via nese eller munn, du har grønn stær (glaukom, økt trykk i øyet) eller har svært tørr nese (betent tørr nese, rhinitis sicca). Rådfør deg med lege eller apotek før du bruker Otrivin Comp dersom du har hjertesykdom, forhøyet blodtrykk, diabetes, en overaktiv skjoldbruskkjertel (hypertyroidisme), problemer med vannlatning og/eller forstørret prostata, tendens til å blø neseblod, blokkert tarm (tynntarmen), cystisk fibrose, godartet svulst i binyren som produserer store mengder adrenalin og noradrenalin (feokromocytom) eller en særlig sensitivitet overfor adrenalin eller noradrenalin. Otrivin Comp kan påvirke eller påvirkes av andre legemidler. Rådfør deg derfor med lege eller apotek dersom du bruker, nylig har brukt eller planlegger å bruke andre legemidler. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Otrivin Comp skal ikke brukes under graviditet hvis ikke anbefalt av din lege. Rådfør deg med lege vedamming. Hos barn og ungdom under 18 år da det ikke er tilstrekkelig informasjon om sikkerhet og effekt tilgjengelig.

Innhold

Virkestoffer er xylometazolinhydroklorid og ipratropiumbromid. 1 ml inneholder 0,5 mg xylometazolinhydroklorid og 0,6 mg ipratropiumbromid. 1 spray inneholder 70 mikrogram xylometazolinhydroklorid og 84 mikrogram ipratropiumbromid. Hjelpestoffer er dinatriumedetat, glyserol (85 %), renset vann, natriumhydroksid og saltsyre (for pH-justering).

Dosering og bruk

Voksne: Én spray i hvert nesebor ved behov, inntil 3 ganger daglig i opptil 7 dager. Det bør gå minst 6 timer mellom hver dosering. Ikke bruk det mer enn 3 ganger i hvert nesebor i løpet av en dag. For å redusere faren for bivirkninger er det anbefalt at du avslutter behandlingen så snart symptomene dine forbedres, selv om det ikke har gått 7 dager.

Pasientinformasjon

Varenummer
039125
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Otrivin

Boots Norway © 2024