Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Otricare

OtriCare isotonisk saltvann med Aloe Vera

OtriCare saltvann med Aleo Vera er en naturlig nesespray som renser, skyller og fukter nesen. Medisinsk utstyr.
Kr 109,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
919303

Produktbeskrivelse

OtriCare saltvann med Aleo Vera er en naturlig nesespray som renser, skyller og fukter nesen. Medisinsk utstyr.

OtriCare saltvann med Aloe Vera er en naturlig nesespray som renser, skyller og fukter nesen hos voksne og barn. Aloe Vera bidrar med å fukte nesen. OtriCare saltvann med Aloe Vera kan brukes daglig til å skylle nesen, og dermed også lindre tørr og irritert neseslimhinne. Nesesprayen er et naturlig alternativ uten konserveringsmidler som både kan brukes alene daglig eller i kombinasjon med medisin ved for eksempel allergi og forkjølelse. Kan brukes av alle over to år, samt gravide og ammende. OtriCare saltvann med aloe vera gjør det enklere å puste ved at det skyller bort overflødig slim eller støv og pollen. Bare én eller to spraydusjer per dag vil raskt lindre og fukte en tørr og irritert nese.

Forsiktighetsregler

OtriCare saltvann med aloe vera kan brukes av alle over to år, samt gravide og ammende kvinner. Barn under 11 år skal bruke produktet under tilsyn av voksne. Oppbevares utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes etter utløpsdatoen som er angitt på flasken. Innhold under trykk: Oppbevares unna direkte sollys og må ikke eksponeres for temperaturer over 50 °C. Må ikke perforeres eller brennes, heller ikke etter bruk. Må ikke brukes:hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene i sprayen.

For gravide og ammende

OtriCare saltvann med aloe vera kan brukes av alle over to år, samt gravide og ammende kvinner.

Innhold

Ekstrakt fra Aloe vera, sjøvann og renset vann. Uten tilsatte konserveringsmidler. Nitrogen er tilsatt som en ikke-reaktiv drivgass i trykkbeholderen. Drivgassen er ikke i kontakt med produktet.

Dosering og bruk

OtriCare saltvann med aloe vera kan brukes daglig 1-2 ganger per dag, eller ved behov.

Varenummer
919303
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024