Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Otinova

Otinova Ørespray 15 ml

Otinova ørespray er et egenpleieprodukt som forebygger og behandler øregangsbetennelse (ekstern otitt). Til voksne og barn over 5 år.
Kr 229,90
15 326,67/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
938466

Produktbeskrivelse

Otinova ørespray er et egenpleieprodukt som forebygger og behandler øregangsbetennelse (ekstern otitt). Til voksne og barn over 5 år.

Otinova ørespray er et velprøvd egenpleieprodukt som effektivt og sikkert forebygger og behandler øregangsbetennelse (ekstern otitt, svømmeøre). Sprayen virker lokalt og har en uttørkende, avsvellende, antibakteriell og soppdrepende effekt. Den inneholder ikke antibiotika. Benyttes i perioder med hyppig kontakt med vann og/eller fuktig miljø, for eksempel ved badeferie.

Forsiktighetsregler

Otinova må ikke brukes ved dren i eller mistanke om hull på trommehinnen. Unngå kontakt med øynene. Unngå innånding. Ved uttalte symptomer, ømhet rundt og i øret samt nedsatt hørsel må lege oppsøkes.

For gravide og ammende

Rådfør deg md lege før bruk ved graviditet eller amming. Otinova bør ikke brukes på barn under 5 år uten anbefaling fra lege.

Innhold

Aluminiumacetat og aluminiumacetotartrat (1,8 % aluminium), eddiksyre, vann, pH 3-4 (Burows væske, Den britiske farmakopé). 15 ml (150 doser). Åpnet flaske er holdbar i inntil seks måneder.

Dosering og bruk

Spray 1-2 ganger i øregangen 2-3 ganger daglig. Les pakningsvedlegg før bruk.

Varenummer
938466
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024