Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Nycoplus

Nycoplus Høy Omega-3 Kaps 500 120 stk

Omega-3 Høykonsentrert 500 mg er et kosttilskudd for daglig tilskudd av høykonsentrert omega-3 i små kapsler til voksne.
Kr 239,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
922575

Produktbeskrivelse

Omega-3 Høykonsentrert 500 mg er et kosttilskudd for daglig tilskudd av høykonsentrert omega-3 i små kapsler til voksne.

Omega-3 Høykonsentrert 500 mg er et kosttilskudd som inneholder høykonsentrert (62 %) omega-3 i små kapsler som er lette å svelge. Inneholder ikke gluten, laktose eller sitrus. Kapslene inneholder gelatin fra storfe.

Forsiktighetsregler

Inneholder fiskeolje. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

For gravide og ammende

Kan brukes av ammende og gravide. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold

1 kapsel inneholder 500 mg konsentrert fiskeolje hvorav 313 mg omega-3: 158 mg EPA, 105 mg DHA og 13 mg DPA. Ingredienser: konsentrert fiskeolje, antioksidant (tokoferoler), kapselvegg [gelatin (storfe), glyserol]

Dosering og bruk

Anbefalt dosering for voksne er 1-8 kapsler daglig. Plages man av oppstøt anbefales det å ta kapslene sammen med mat eller før man legger seg. Les nøye på pakningen før bruk.

Varenummer
922575
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Nycoplus

Boots Norway © 2024