Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Nycodent

Nycodent Aloclair gel

Danner en beskyttende hinne som gir hurtig smertelindring forårsaket av munnskold og små sår i munnen. Aloclair svir ikke, virker lokalt og er alkoholfritt. Inneholder aloe vera.
Kr 199,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
864527

Forsiktighetsregler

Bruk ikke produktet dersom det ser ut til å være skadet. Oppbevares ved romtemeretaur. Må ikke fryses. Oppbevares utilgjenglig for barn. Aloclair Gel skal ikke brukes av pasienter med tidligere kjent hypersensitivitet for noen av innholdsstoffene.   

For gravide og ammende

Kan brukes av barn.

Innhold

Ingredienser:Vann, polyvinylpyrrolidon, maltodekstrin, propylenglykol, PEG-40 hydrogenert kastorolje, xantangummi, kaliumsorbat, natriumbenzoat, aroma, EDTA, benzalkoniumklorid, natriumhyaluronat, sakkarinnatrium, glycyrrhizinsyre, aloe vera ekstrakt.

Dosering og bruk

Påfør 1 til 2 dråper gel så de dekker hele såret eller skaden. Unngå at applikatoren kommer i direkte kontakt med såret. Berør ikke såret med tungen på minst 2 minutter, slik at den beskyttende hinnen kan dannes. Sett på korken etter hver påføring. Brukes 3-4 ganger daglig, eller ved behov. Unngå å spise og drikke i minst 1 time etter påføring.

Varenummer
864527
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Nycodent

Boots Norway © 2024