Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Novanight

Novanight Trippel Effekt tabletter 16 stk

En tablett for trippel effekt mot søvnproblemer. Reduserer innsovningstid, reduserer antallet oppvåkninger om natten og har avslappende effekt.
Kr 129,-
 8,12/stk
 • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
 • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
 • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
 • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
 • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
 • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
 • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
 • Alltid gratis frakt – for medlemmer av  Boots kundeklubb
 • Gratis frakt - over 199,- og på reseptvarer
 • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
 • Rask levering – Klikk og hent 1 time eller hjemlevering
 • Trygg betaling – Velg mellom Visa, Klarna eller Vipps
Varenummer
886614

Produktbeskrivelse

En tablett for trippel effekt mot søvnproblemer. Reduserer innsovningstid, reduserer antallet oppvåkninger om natten og har avslappende effekt.

Kosttilskudd for en raskere og roligere søvn. Inneholder melatonin som bidrar til å redusere innsovningstiden, Pasjonsblomst som bidrar til avslappende søvn og hvile, Kaliforniavalmue som bidrar til optimal avslappning og forbedrer kvaliteten av naturlig søvn, Sitronmelisse som bidrar til å opprettholde en sunn søvn, og Vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Forsiktighetsregler

For voksne over 18 år. Anbefalt døgndose skal ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Det er viktig å ha et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Personer som er under medisinsk tilsyn og gravide eller ammende kvinner, skal rådføre seg med lege før inntak av dette kosttilskuddet. Det anbefales ikke å kjøre bil eller håndtere maskiner etter inntak av Novanight. Oppbevares beskyttet mot lys og fuktighet.

For gravide og ammende

Rådfør med lege før bruk ved graviditet eller amming.

Innhold

Tørrekstrakt av overjordiske deler av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) (bærestoff: maltodekstrin og silikondioksid), fyllstoff: mikrokrystallinsk cellulose, silikondioksid; tørrkestrakt av sitronmelisseblad (Melissa officinalis) (bærestoff: maltodekstrin), emulgator: natriumkarboksymetycellulose, overflatebehandlingsmiddel: polyvinylalkohol; tørrekstrakt av blomst fra kaliforniavalmue (Eschscholzia california) (bærestoff: maltodekstrin, silikondioksid), antiklumpemiddel: talkum, magnesiumstearat, overflatebehandlingsmiddel: polyetylenglykol, fargestoff: spirulina-ekstrakt; melatonin, overflatebehandlingsmiddel: polysorbat 80; pyridoksin hydroklorid (vitamin B6), fargestoff: karmin, vegetabilsk kull; vegetabilsk olje (medium triglyseridkjeder).

Dosering og bruk

Voksne over 18 år: 1 tablett tas 30 minutter til 1 time før sengetid med et glass vann.

Varenummer
886614
Boots Norway © 2021