Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Slik påvirker overgangsalderen huden din

- Spesielt viktig med gode hudpleierutiner i perioder med hormonelle endringer

GIRLS, GIRLS: Manuela Røkke (58) og Ulrica Aldar (54) har begge fått kjenne overgangsalderen på kroppen. De mener de har funnet hemmeligheten til strålende hud. Hvordan ser du litt lengre ned i saken!


Overgangsalderen kan være overveldende, ikke bare tar det på kropp og sjel, også huden får gjennomgå! Den blir tørrere, blekere, slappere, og du kan få tenåringsaktige utbrudd, oppleve pigmentering og ujevnheter, kløe, tap av elastisitet, glød og spenst, og rynkene kommer bedre frem! Og mens noen omfavner livets endringer, ønsker andre å stagge hva stagges kan, og denne saken går ut til dere. 

 

Vi har nemlig snakket med et knippe hudeksperter, både fagfolk, bransjen og damer som har kjent overgangsalderen på huden selv. Her røpes hemmeligheten som tar gløden tilbake,  hudpleiefeilene som kan øke plagene og hero-produktene som kan redde oss alle. 

EKSPERTEN: Susanne Christensen røper must have ingrediensene du bør ha i overgangsalderen.

Først ute er Susanne Christensen. Hun er utdannet hudterapeut og har bachelorgrad i ernæring, har jobbet med hud i 20 år, hvorav de siste ni som faglærer ved Hudpleieakademiet.

 

— Først, hva skjer egentlig med huden i overgangsalderen?

— Cellefornyelsen går saktere når vi eldes, og kvaliteten på de nye hudcellene blir noe dårligere. Når en kvinne kommer i overgangsalderen slutter eggstokkene også å produsere kjønnshormonet østrogen. Lavere nivå av østrogen påvirker huden negativt. Den blir tørrere, blekere, slappere og rynker blir mer fremtredende. Kollagen er bindevevsfibre som er med på å holde huden fast, og cellene som danner kollagen, blir mindre aktive. Dette resulterer i at huden blir slappere. Huden får også et lavere fuktighetsinnhold og talgproduksjonen går ned. Fettet i underhuden vil også avta.


PÅ MIKRONIVÅ: Den grønne linjen viser tykkelsen på hornhuden (stratum corneum) og den røde linjen viser overhuden (epidermis). Bildene viser hvordan hornhuden i "premenopause", altså før overgangsalderen, er tynnere og overhuden tykkere. Dette gir blant annet mer elastisitet og spenst i huden. I "postmenopause" ser vi at hornhuden er tykkere og overhuden tynnere. Dette medfører mindre elastisitet og spenst, og blant annet mer fremtredende linjer og rynker.


— Hva er de vanligste tabbene folk gjør når det kommer til hudpleie i overgangsalderen?

— Det kan være fristende å kombinere flere aktive ingredienser fra ulike merker i håp om å bekjempe aldringstegn som oppstår i huden i denne perioden. Dette kan gjøre vondt verre og skape irritasjoner i huden. Start heller forsiktig med aktive ingredienser, for eksempel bruk en nattkrem og et serum som inneholder retinol, og på dagtid tilfør fuktighet, lipider, og ikke glem høy solfaktor, helst spf 50 hele året.

TIPS: Serumet lukkes ved å skru på hodet, så slipper du at det kommer serum i lokket når du ikke bruker det.


— Must have- ingredienser i hudpleien under overgangsalder?

— Det er spesielt viktig å ha gode hudpleierutiner i perioder med hormonelle endringer. Retinol virker hudfornyende og er effektivt mot aldringstegn som linjer, hyperpigmentering og ujevn hud. Det kan også ha en positiv effekt ved akne. Hyaluronsyre binder fuktighet og er fint for dehydrert og tørr hud. Vitamin C er en antioksidant som reduserer oksidativ skade og gir glød. AHA er en type syrer som også kalles fruktsyrer, som bidrar til å fjerne døde hudceller, jevne hudtonen, redusere linjer og øke fuktighetsnivået i huden.


REVOLUSJONERENDE HUDPLEIE

Verdenspopulasjonen av kvinner i overgangsalderen vil øke til 1,2 milliarder innen 2030, med 47 millioner nye kvinner hvert eneste år?* No7 så at det manglet produkter for akkurat denne store gruppen og laget derfor en helt egen hudpleieserie nettopp for dem. Menopause Skincare er utviklet av (hold deg fast!) over 7000 kvinner i overgangsalderen, og de har vært involvert i absolutt alle prosesser! I tillegg er hudpleieserien utviklet av forskere som etter nesten fem års forskning og 20 års samarbeid med universitetet i Manchester, en av de fremste institusjonene på forskning på hudhelse og som således sitter på unik kunnskap om hvordan og hvorfor huden endrer seg når vi blir eldre.

 

— GLØD, GLØD OG ATTER GLØD!

To damer som har testet No7 Menopause Skincare, er Manuela Røkke og Ulrica Aldar. Ulrica forteller at hun, etter at hun kom i overgangsalderen, har slitt med å sove.

— Det har resultert i at huden ser pløsete, blek og gusten ut, sier hun. Manuela kan kjenne seg igjen: — Jeg opplever at huden min ser tørr og gusten ut, spesielt i vinterhalvåret, sier hun.

 

Damene trekker spesielt frem én egenskap ved hudpleieserien: — Jeg får så mye glød og glans i huden! Huden kjennes og bare ser bra ut, sier Ulrica, mens Manuela legger til: — Huden får mye fukt og glød samtidig som kremen føles avkjølende. Den kjennes også ekstra eksklusiv å påføre med den lille metallrolleren som følger med serum og øyekremen.

 

3 KJAPPE MED MANUELA (58)


1. Hva er din vanlige hudpleierutine:
— Rens morgen og dobbelrens kveld.

Dag: Serum, c-vitamin, dagkrem

Kveld: Retinol (No7), niacinamide + nattkrem (No 7).

 

2. Hva er din favoritt i Menopause-serien:
— Det er mange(!). Serumet er kjempedeilig! Jeg elsker metallapplikatoren som føles både eksklusiv og avkjølende. Dagkremen gir en umiddelbar og fantastisk glød som gjør at huden min bokstavelig talt skinner! Nattkremen er akkurat passe tykk og smelter inn i huden. Jeg føler ofte at mange nattkremer kan bli litt for tykke for huden min, men ikke denne. Cooling-misten er også helt nydelig å spraye på med jevne mellomrom når man har sittet foran skjermen hele dagen.

 

3. Hva er ditt beste tips til den som skal teste serien:
— Dersom man ikke ønsker å bruke mye tid på hudpleie, er dette en enkel rutine som gir et ekstremt godt resultat.

 

— Kommer dere til å fortsette å bruke dem?

— Absolutt, sier begge, mens Ulrica legger til: — Denne serien gir glød, glød og atter glød! Og den er helt klart den nye favoritten.

 

— Anbefaler dere hudpleieserien til andre, og i så fall til hvem anbefaler dere den til?

— Til dere som trenger glød og fukt! Jeg ser faktisk resultatet idet jeg påfører produktet, så effektivt er det, sier Ulrica, mens Manuela legger til: — Ja, til alle venninne mine, søstrene mine og mamma. Tro det eller ei, men til og med mannen min begynner å lure på om ikke han burde bruke litt mer hudkremer!

 

3 KJAPPE MED ULRICA (54)

 

1. Hudpleierutine til hverdags:
Rens morgen og kveld, serumdagkrem med solfaktornattkrem og øyekrem.

 

2. Beste tips til den som skal teste serien:
— Jeg har kombinert kveldsrutinene med No7 Pure Retinol. Det har gitt meg god effekt, med mindre porer og spesielt mere glød. Huden virker også mer balansert.

 

3. Favoritt i serien og hvorfor?
— Instant Radiance Serum og Firm & Eye Concentrate med metallapplikatorer føles avkjølende, samtidig som du kan se at huden får mere glød. Instant cooling-misten er rett og slett også en skatt!


— MER STRÅLENDE OG FYLDIG ETTER 1 UKE!**


Psst! Visste du at 94% av de som testet No7 Menopause Skincare i utviklingsperioden, ville anbefale serien videre? Og at 80% sa at den er bedre egnet til deres hud i overgangsalderen enn deres vanlige hudpleieprodukter?*** Vi måtte grille Julianne Hartmann Boysen, produktsjef for hudpleie hos Boots Apotek, litt om disse skattene: 

 

— Hvem passer no7 Menopause-serien til?

— Kvinner som er i ferd med å komme i eller er i overgangsalderen. Selv om overgangsalderen oppleves ulikt for alle og kommer på forskjellig tidspunkt, er det spesifikke utfordringer med huden som forekommer oftere enn andre. Dette er blant annet gusten hud, linjer og rynker, tap av fasthet og elastisitet, tørrhet og lignende utfordringer rundt øynene.

EKSPERTEN: Julianne Hartmann Boysen deler sine beste tips! 

— Hvilke resultater kan man forvente seg, og hvor lang tid tar det?                          

 — Serien bidrar til å redusere synlige tegn til tap av østrogen og kollagen i huden. Serien samlet skal gi huden mer glød, jevne ut linjer, få huden til å føles mer beroliget og hydrert, samt at hudtonen ser mer balansert ut og huden ser fastere ut. Basert på No7s forbrukerundersøkelser skal huden se strålende og mer fyldig ut etter 1 uke ved bruk av alle produktene i serien. 

 

Og du, ved studie av serumet så No7 at ved å bruke dagkremen og serumet i 4 uker ble rødhet i huden redusert og hudbarrieren ble sterkere. 93% sa at huden føltes beroliget og 92% sa at huden deres så sunnere ut****

 

— Hva er ditt beste insidertips for bruk av serien? 

Serumet og øyekremen har en fantastisk metallapplikator som gir en umiddelbar avkjølende effekt på huden, så huden føles avkjølt og beroliget. I tillegg har ansiktssprayen en kjølende effekt og kan brukes gjennom hele dagen, også over makeup.

 

Har du noe produkt du vil trekke frem spesielt, og hvorfor?

— Skal du bare prøve ett, så prøv serumet! Det tilfører huden en intens fuktighet og gir en umiddelbar glød. I tillegg har den metallapplikatoren som gir en avkjølende følelse. Dette er også produktet i serien med flest aktive ingredienser, og som kan utgjøre den største forskjellen på huden din.

 

EKSPERTEN FORTELLER: DISSE ER NØKKELINGREDIENSENE, OG DERFOR ER DE VALGT.   


Ceramider (lipider): Hjelper mot fuktighetstap og forhindrer at ytre stressfaktorer skader huden.  

Hyaluronsyre: — En fuktighetsmagnet som kan oppbevare 1000 ganger sin egen vekt i fuktighet. Den finnes naturlig i kroppen og minskes i overgangsalderen grunnet østrogenmangel.

Niacinamid (B3-vitamin): — Balanserer og jevner ut huden, samt forsterker hudbarrieren. 

Isoflavoner fra soya (et plantebasert østrogen): — Motarbeider reduksjonen av kollagen og østrogen i huden.

Japansk liljegress: — Kan hjelpe til å styrke hudbarrieren.

Matrixyl 3000PlusTM: — No7 sitt patenterte peptidkompleks. Dette er neste generasjon anti-aldringsteknologi som bidrar til å redusere synligheten av linjer og rynker. 

 

Sammensetningen av disse ingrediensene dekker mange av hudens vekslende og spesielle behov i overgangsalderen.


 

Psst! Nysgjerrig på denne revolusjonerende hudpleieserien? Test den ut her da vel!
 


Kildehenvising:

*Basert på undersøkelser og informasjon fra No7 BeautyCompany

**Basert på forbrukerundersøkelser

***Basert på forbrukerundersøkelser

****Basert på forbrukerundersøkelser

Boots Norway © 2024