Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

No7

No7 Men Energising Face Scrub 150ml

No7 Men Energising Face Scrub er en oppfriskende ansiktsskrubb, som renser i dybden gjennom å løfte vekk døde hudceller og rense porene. Etterlater en ren og frisk hud, bidrar til å gjøre barberingen mer effektiv. Parfym
Kr 139,90
932,67/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
764342

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes på irritert eller skadet hud. Unngå direkte kontakt med øynene, og skyll umiddelbart godt med vann om så skulle skje.

Innhold

Aqua (Water), Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates/palmeth-25, Acrylate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Hydroxide, Panthenol, Methylparaben, Dipropylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Disodium Phosphate.

Dosering og bruk

Påføres fuktet hud, og masseres forsiktig i sirkulære bevegelser til det skummer. Brukes 1-2 ganger i uken, og kun 1 gang i uken om du har sensitiv hud. Det anbefales å bruke en fuktighetsgivende krem med solfaktor etter bruk av skrubb.

Varenummer
764342
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra No7

Boots Norway © 2024