Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

No7

No7 Biodegradable Cleansing Wipes 30pk

No7 renseservietter som renser huden og fjerner vannfast sminke.
Kr 89,90
3,00/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766454

Produktbeskrivelse

No7 renseservietter som renser huden og fjerner vannfast sminke.

Disse bionedbrytbare renseserviettene er myke og skånsomme. De renser porene og fjerner alle urenheter, forurensningspartikler, sminke, og til og med vannfast maskara. Huden etterlates grundig rengjort, myk og føles vitalisert. Disse biologisk nedbrytbare* renseserviettene er laget av 100 % trebaserte cellulosefibre og uten plast. *Basert på EN13432 og ASTM D5511-18

Forsiktighetsregler

Dersom produktet komme i øynene, skyll umiddelbart med vann. Kast servietten i restavfallet etter bruk, ikke i toalettet.

Innhold

Aqua (Water), Propylene glycol, Cetearyl isononanoate, Phenoxyethanol, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Hexyldecanol, Hexyldecyl laurate, Ceteareth-20, Cetearyl alcohol, Benzoic acid, Glyceryl stearate, Sodium citrate, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl acetate, Dehydroacetic acid, Citric acid, Ceteareth-12, Cetyl palmitate, Butylene glycol, Panax ginseng root extract.

Dosering og bruk

For beste resultat: Ta ut en renseserviett, og lukk umiddelbart lokket på pakningen så serviettene ikke tørker ut. Lukk øynene og stryk så renseservietten over øyne, ansikt og hals for å fjerne sminke og rense huden. Du trenger ikke skylle ansiktet etter bruk.

Varenummer
766454
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra No7

Boots Norway © 2024