Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Nalox

Nalox Oppl 10 ml

Behandler negler angrepet av neglesopp (onykomykose) eller psoriasis, og forbedrer neglens utseende på misfargede og deformerte negler. Synlig forbedring i neglens utseende etter kun 1 uke! Medisinsk utstyr
Kr 399,-
39 990,00/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
Varenummer
903582

Produktbeskrivelse

Behandler negler angrepet av neglesopp (onykomykose) eller psoriasis, og forbedrer neglens utseende på misfargede og deformerte negler. Synlig forbedring i neglens utseende etter kun 1 uke! Medisinsk utstyr

Nalox behandler negler som er rammet av en soppinfeksjon (onykomykose) eller psoriasis. Det er klinisk bevist at Nalox har effekt på soppinfiserte negler, at den reduserer misfarginger på neglen og forbedrer dens utseende. I en klinisk studie opplevde 76% en forbedring av negles utseende etter kun 1 uke og 92% etter 8 uker. Nalox har en trippelvirkende effekt: 1. Nalox bryter ned soppcellene som vanligvis forårsaker negleinfeksjonen 2. Mykgjør neglens øverste lag og fjerner dermed misfarginger 3. Ødelagt neglevev blir også skånsomt fjernet. Dette skaper en glattere og mindre tykk negl. Ved å binde fuktighet i neglen, gir også Nalox en sterkere og mer funksjonell negleoverflate.

Forsiktighetsregler

Kun til utvortes bruk. Unngå kontakt med øyne og slimhinner. Må ikke brukes hvis du er overfølsom ovenfor noen av innholdsstoffene. Det er begrenset erfaring med bruk på barn. Det anbefales derfor å oppsøk lege før behandling av barn.

For gravide og ammende

Nalox virker kun lokalt og kan derfor brukes under graviditet og amming.

Innhold

Propylene Glycol, Urea, Glycerol, Lactic Acid, Water, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.

Dosering og bruk

Påfør Nalox én gang om dagen med et tynt lag over hele negleoverflaten, samt under negletuppen. La det tørke i noen få minutter. Behandlingstiden varierer etter alvorlighetsgraden av infeksjonen og graden av misfarging/skade. I mange tilfeller er 3-6 måneders behandling nødvendig. For best resultat, fortsett behandlingen til ny, frisk negl har vokst ut. Unngå å bruke neglelakk under behandlingen, da det forringer virkningen.

Varenummer
903582
Boots Norway © 2021