Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Movicol

Movicol Junior pulver til mikstur, oppløsning i dosepose, nøytral smak, 20 stk

Movicol Junior, avføringsmiddel til behandling av forstoppelse hos barn fra 2-11 år.
Kr 189,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
424822

Produktbeskrivelse

Movicol Junior, avføringsmiddel til behandling av forstoppelse hos barn fra 2-11 år.

MOVICOL® Junior er et reseptfritt legemiddel som behandler forstoppelse ved å tilføre vann til avføringen som øker volymen og mykgjøre den. Avføringen kan dermed lettere passere tykktarmen og endetarmen. Les pakningsvedlegg og på pakningen for bruk.

Forsiktighetsregler

Når barnet ditt tar Movicol Junior bør det fortsette å drikke mye vann. Væskeinnholdet i en MOVICOL Junior løsning bør ikke erstatte vanlig væskeinntak.  Movicol Junior er ikke anbefalt til barn under 2 år til behandling av forstoppelse. For pasienter fra og med 12 år er det anbefalt å bruke Movicol. Vær oppmerksom på at vedvarende uregelmessigheter ved avføringen kan være tegn på alvorlige sykdommer. Hvis barnet ditt har forstoppelse i lengre tid, bør du derfor oppsøke lege så barnet kan bli undersøkt.

For gravide og ammende

Movicol Junior kan brukes under graviditet og amming

Innhold

Macrogol 3350, Natriumklorid, Natriumhydrogenkarbonat, Kaliumklorid

Dosering og bruk

Den anbefalte dosen av Movicol Junior avhenger av barnets alder og hvordan barnet reagerer på behandlingen. Startdose barn 2 til 6 år: én dosepose daglig. Startdose barn 7 til 11 år: to doseposer daglig.   Antall doseposer kan økes inntil barnet ditt får en myk avføring. Som regel er det ikke nødvendig med mer enn 4 doseposer om dagen for å oppnå dette. Movicol Junior skal ikke brukes sammenhengende i mer enn 2 uker. Kontakt lege etter 2 ukers sammenhengende behandling dersom plagene har blitt verre eller ikke har blitt bedre. Les pakningsvedlegg for mer informasjon.

Pasientinformasjon

Varenummer
424822
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Movicol

Boots Norway © 2024