Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Wild

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Wild er her for å endre «bruk-og-kast-kulturen» for baderomsartikler, uten at det går på bekostning av kvalitet & funksjon.

Wild er en naturlig deodorant i en smart løsning der du beholder etuiet og kun fyller på med en refill når det er tomt. Aluminiums etuiet har et stilrent design og er laget for å vare år etter år. Refillene er plastfrie, komposterbare og kan kastes i papiravfallet.

Deodoranten hemmer ikke svetteproduksjonen, men holder deg likevel tørr og velduftende gjennom dagen. Velg mellom ulike dufter med dokumentert 24-timers beskyttelse, alle sertifisert veganske og plastfri.

Boots Norway © 2024