Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Soltan

Oppdag Soltan solkrem - banebrytende solbeskyttelse siden 1939, utviklet av Boots' egne hudeksperter og forskere i England. Soltan solkremserie er kjent for å være ledende innen beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Med Storbritannias første og eneste UVA-stjerneklassifiseringssystem og en full 5-stjerners UVA-beskyttelse, absorberer våre dermatologisk testede solkremer mer enn 90% av UVA-strålene, i tillegg til at de er ikke-fettete og vannavstøtene.

I dag stoler millioner av mennesker fra Storbritannia på Soltan ved at produktene beskytter de i solen både hjemme og på ferie.

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024