Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Nicotinell

Nicotinell hos Boots apotek . Hjelper deg å bli nikotinfriNicotinell hos Boots apotek . Hjelper deg å bli nikotinfri

Å slutte å røyke kan være vanskelig… Nicotinell er reseptfrie legemidler som benyttes ved røykeavvenning. Helsedirektoratet viser til at effekten blir størst når den som skal slutte blir støttet både av veiledning og legemidler til røykeslutt. I studier har det vist seg at nikotinlegemidler økte sjansen for å lykkes med å slutte å røyke med 50-70 prosent. Studier har også vist at kombinasjon av nikotinplaster og en type nikotinlegemiddel med raskere opptak (for eksempel tyggegummi) øker sannsynligheten for å lykkes.

Les mer

Nicotinell 1 mg/dose munnspray, oppløsning med mintsmak (nikotin). Voksne over 18 år: Hjelpemiddel mot nikotinabstinens i røykfrie perioder og ved røykeavvenning, samt røykereduksjon hos personer som ikke kan eller vil slutte å røyke. Brukes ikke ved overfølsomhet overfor innholdsstoffene. Skal ikke brukes under graviditet eller amming uten avtale med lege. Rådfør deg med lege før bruk ved hjerte-karsykdommer, sukkersyke, allergiske reaksjoner, nedsatt nyre- og/eller leverfunksjon, svulst i binyrerne, overaktivtet i skjoldbruskkjertelen, magesår eller sår i tolvfingertarmen og betennelse i spiserøret. Inneholder 0,018 mg benzylalkohol i hver spraydose. Benzylalkohol kan forårsake allergiske reaksjoner. Oppbevares utilgjengelig for barn. Den anbefalte dosen til voksne kan medføre alvorlig forgiftning eller være dødelig for små barn. Les nøye på pakningen og pakningsvedlegget før bruk. Distribueres av Haleon Denmark ApS, Delta Park 37, 2665 Vallensbæk Strand, Danmark. Varemerker eies av eller er lisensiert til Haleon konsernet. ©2024 Haleon eller deres lisensgiver. www.nicotinell.no

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024