Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Medela

Medela Swing Maxi dobbel elektrisk brystp.

Dobbel elektrisk brystpumpe med USB ladekabel for daglig bruk
Kr 2 999,00
2 999,00/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
946610

Produktbeskrivelse

Dobbel elektrisk brystpumpe med USB ladekabel for daglig bruk

Dobbel elektrisk brystpumpe med USB ladekabel for bruk flere ganger daglig for mødre som ammer og pumper. Raskere lading med USB type C-port, enkel å bruke intuitivt grensesnitt med 4 knapper og 9 forhåndsprogrammerte innstillinger, merkbart stillere, innebygd oppladbart batteri, dobbeltpumping for mer melk på kortere tid, lett å sette samme og rengjøre, færre deler, lukket system, brysttrakter med myk kant for bedre komfort

Forsiktighetsregler

følg bruksanvising nøye før bruk

For gravide og ammende

mor og barn

Innhold

Innhold i pakken: 1 stk. Medela Swing Maxi-pumpeenhet 2 stk. PersonalFit Flex™-brysttrakter, 21 mm 2 stk. PersonalFit Flex™-brysttrakter, 24 mm 2 stk. PersonalFit Flex™-koblingsstykker 1 stk. slange 2 stk. 150 ml brystmelkflasker med lokk 2 stk. flaskeføtter 1 stk. USB-ladekabel 1 stk. USB-strømadapter bruksanvisning Medela har et utvalg av brystpumper som dekker alle de potensielle behovene til ammende mødre, fra igangsetting av amming for premature spedbarn med brystpumpen Symphony (tilgjengelig for leie), til den manuelle høytytende pumpen Harmony som er til pumping av brystmelk hvis du skal ha en kveld ute med venner. For effektiv pumping av brystmelk har Medela de doble brystpumpene Swing Maxi, Swing Maxi Flex og Freestyle Flex som er beregnet til individuell bruk. Alle Medelas pumper er utstyrt med 2-Phase Expression-teknologi. Dette er en teknologi som etterligner barnets naturlige sugerytme, og gjør pumpingen mer behagelig og effektiv, slik at du kan pumpe ut mer brystmelk på kortere tid.

Varenummer
946610
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Medela

Boots Norway © 2024