Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

mbrace

mbrace God Natt

mbrace god natt passer for de som har problemer med å sovne eller våkner i løpet av natten. Tolagstabletten frigjør næringsstoffene i løpet av natten.
Spesialpris Kr 47,97 Kr 159,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
834594

Produktbeskrivelse

mbrace god natt passer for de som har problemer med å sovne eller våkner i løpet av natten. Tolagstabletten frigjør næringsstoffene i løpet av natten.

Tolagstabletten frigjør næringsstoffene i løpet av natten. Melatonin frigjøres umiddelbart etter inntak, noe som reduserer tiden det tar å sovne. Deretter frigjøres sitronmelisse gjennom natten. Melatonin: bidrar til å redusere innsovningstiden. Den gunstige virkningen oppnås ved å innta 1 mg melatonin ved leggetid. Magnesium: bidrar til normal psykologisk funksjon.

Forsiktighetsregler

Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Innhold

1 tablett: Magnesium: 57 mg Sitronmelisseekstrakt: 80 mg Melatonin: 1 mg Ingredienser: Fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose, kalsiumkarbonat), magnesiumsalter av sitronsyre, stabilisator (hydroksypropylmetylcellulose), sitronmelisseekstrakt (Melissa officinalis L.), magnesiumoksid, antiklumpemidler (mono- og diglyserider av fettsyrer, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, polyvinylpolypyrrolidon, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose, eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), spirulinakonsentrat, melatonin.

Dosering og bruk

Anbefalt døgndose fra 18 år: 1 tablett. Svelg tabletten med et glass vann.

Varenummer
834594
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra mbrace

Boots Norway © 2024