Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Make Sure

Make Sure eggløsningstest 10 stk

En eske med ti eggløsningstester, strimmeltester, som forteller deg når i syklusen du har eggløsning og dermed mulighet til å bli gravid. Medisinsk utstyr- Invitro.
Kr 159,90
15,99/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
854478

Produktbeskrivelse

En eske med ti eggløsningstester, strimmeltester, som forteller deg når i syklusen du har eggløsning og dermed mulighet til å bli gravid. Medisinsk utstyr- Invitro.

Make Sure Eggløsningstest strimmel 10 stk brukes for å finne tidspunktet for eggløsning, og dermed tidspunktet når kvinnen er mest fertil, altså når hun har størst sannsynlighet for å bli gravid, i løpet av menstruasjonssyklusen. Les pakningsvedlegget før bruk.

Forsiktighetsregler

Hold alltid testen med oppsugingsdelen pekende nedover, eller liggende flatt på ikke-absorberende underlag. Skal ikke brukes som prevensjonsmiddel.

For gravide og ammende

Kan brukes av gravide og ammende

Innhold

10 eggløsningstester strimmel med bruksanvisning

Dosering og bruk

For å avdekke Luteiniserende Hormon (LH) i urin for å finne eggløsningstidspunkt. Sensitivitet 25 mIU/ml. Urinen kan samles når som helst, men har du en normal døgnrytme vil en urinprøve tatt i tidsrommet kl 10-16 være mest optimal.

Varenummer
854478
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024