Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Mabs

Mabs Bomull Knestrømpe K1 sort XXL

Myk og behagelig kompresjonsstrømpe i bomull. Medisinsk utstyr.
Kr 299,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
906649

Produktbeskrivelse

Myk og behagelig kompresjonsstrømpe i bomull. Medisinsk utstyr.

Mabs Bomull er en myk og behaglig strømpe i bomull. Strømpen er strikket i et komfortabelt, slitesterkt OEKO-tex sertifisert materiale og av kompresjonsklasse 1 (15-21 mmHG) som har en gradert kompresjon som er høyest ved ankelen og deretter avtar opp mot kneet. - Motvirker hevelse, forebygger åreknuter og blodpropp - Forbedrer blodsirkulasjonen i bena - Egnet for hverdagsbruk der man står eller sitter mye, ved graviditet, ved reiser osv.

Forsiktighetsregler

For å unngå irritasjoner forårsaket av kroppsvette, vask kompresjonsstrømpene etter hver bruk. Ikke bruk Mabs kompresjonsstrømpene om natten med mindre legen har spesifikt foreskrevet det. Rådfør deg med lege hvis du ønsker å kombinere bruken av Mabs-kompresjonsstrømper med en medikamentell behandling av en alvorlig tilstand. Eldre, funksjonshemmede eller gravide kan trenge hjelp til å ta på seg kompresjonsstrømpene. Ikke utsett Mabs kompresjonsstrømpene for mye sollys fordi det kan påvirke kompresjonsevnen til strømpene. Materialet i Mabs er hudvennlig. I sjeldne tilfeller kan hudirritasjon og allergisk reaksjon oppstå hos sensitive personer på grunn av fargestoffer og skyllemidler. Slutt å bruke Mabs kompresjonsstrømpene ved symptomer på en allergisk reaksjon.

For gravide og ammende

Ja

Innhold

63%Cotton 27%Polyamide 10%Elastane

Dosering og bruk

1. Hold strømpen i øvre kant og før deretter hånden inn helt til hælen. 2. Vreng strømpen ut/inn ned til hælen. 3. Strekk ut øvre del av strømpen og trekk den på foten. Sørg for at hælen kommer rett og at strømpen ikke er vridd. 4. Snu øvre del av strømpen tilbake og trekk den oppover leggen. Trekk opp til ca 2,5 cm fra knehasen.

Varenummer
906649
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Mabs

Boots Norway © 2024