Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Locobase

Locobase Eczema Cream 60 g

Locobase eczema cream er en kortisonfri behandling for symptomer av mild og moderat atopisk eksem, som t.eks. kløe, tørrhet og rødme.
Kr 255,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
943015

Produktbeskrivelse

Locobase eczema cream er en kortisonfri behandling for symptomer av mild og moderat atopisk eksem, som t.eks. kløe, tørrhet og rødme.

Locobase Eczema Cream er en kortisonfri behandling for symptomer av mild og moderat atopisk eksem. Den har en kliniskt bevist effekt mot eksem og minsker kløe og rødme. Ettersom den er fri fra kortison kan den brukes daglig av både barn og voksne. Locobase Eczema cream finnes i 30g og 60g. 30g er nok med salve for å dekke en to ukers behandlingsperiode med applisering to ganger per dag. Medisinsk utstyr.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Locobase Eczema Cream dersom du er allergisk (hypersensitiv) mot en eller flere av ingrediensene. • Rådfør med en lege eller annen helsepersonell dersom dine symptomer ikke forbedres eller blir verre etter 15 dager av behandling med Locobase Eczema Cream. • Slutt å bruke Locobase Eczema Cream hvis du får en allergisk reaksjon eller opplever irritert hud. Rådfør med en lege eller annen helsepersonell dersom irritasjonen ikke opphører. • Hvis du har sensitiv hud, påfør en liten mengde Locobase Eczema Cream på insiden av albuen før bruk for å teste for mulig irritasjon.

Innhold

2QR-complex*, Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glycerin,Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Microcristallina, Isopropyl Myristate, Cetearyl Ethylhexanoate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate. *Utvunnet fra Aloe Barbadensis Leaf Extract

Dosering og bruk

For behandling av symptomer til mild og moderat eksem. Appliser på utsatt hud to ganger om dagen eller så ofte som det trengs. Bruk gjerne produktet om morgenen og kvelden eller etter dusj når huden er ren og tørr.

Varenummer
943015
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Locobase

Boots Norway © 2024