Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

No7 Lift & Luminate

No7 Lift and Luminate-serien motvirkervirker de viktigste tegnene på aldring i moden hud: dypere linjer og rynker, mindre fasthet og ujevn hudtone. Huden føles fastere, hudtonen blir jevnere, og huden ser yngre ut allerede etter 2 uker.

Serum

Dette er et banebrytende serum som er klinisk bevist å gi 3 anti-aldringsfordeler til huden: 1) reduserer synligheten av linjer og rynker, 2) gir en følelse av strammere hud, 3) gir en jevnere hudtone.

Ansiktsmaske

No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION serum-boostet dukmaske for ansikt og hals. Inneholder 7x konsentrasjonen av No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION serum.

Dagkrem

Dagkrem mot de tre viktigste tegnene på aldring i moden hud: Linjer og rynker, mindre fasthet og ujevn hudtone. Huden føles fastere, hudtonen blir jevnere, og huden ser yngre ut allerede etter 2 uker!

Nattkrem

Få en hud som ser yngre ut allerede etter 2 uker. Denne nattkremen bidrar til at synligheten av linjer og rynker reduseres, huden føles fastere og hudtonen blir jevnere. Parfymert.

Rens

I No7 finner du renseprodukter tilpasset ulike behov og preferanser. Renseproduktene kommer i ulike konsistenser som gel, lotion, wash, mousse, smarte cleansing waters og ansiktsvann. Det finnes også renseservietter om man innimellom ønsker en quick-fix. Vi anbefaler at du alltid renser huden morgen og kveld. Uansett om du benytter sminke eller ei. En nyrenset hud er det beste utgangspunktet for en komplett hudpleierutine og gjør at huden får maksimalt utbytte av påfølgende produkter som serum, dagkrem og nattkrem. 

Boots Norway © 2021