Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

LEUKOMED T PLUS SKIN SENSITIVE STERILE 5 X 7,2cm

Leukomed T Plus Skin Sensitive er en steril, hudvennlig sårbandasje med silikonkleber som er meget skånsom å fjerne. Medisinsk utstyr
Kr 129,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
995543

Produktbeskrivelse

Leukomed T Plus Skin Sensitive er en steril, hudvennlig sårbandasje med silikonkleber som er meget skånsom å fjerne. Medisinsk utstyr

Steril, dusjsikkert, og svært skånsom sårbandasje med silikonkleber. Silikonkleber gir god heft, men limer ikke til huden, og er derfor lett å fjerne uten ubehag. Den er spesielt egnet for skjør og sensitiv hud. Bandasjen har en sårpute som ikke fester seg i såret. Gir en enkelt og smertefri fjerning uten å skade huden. Latexfri.

For gravide og ammende

Kan brukes av gravide og ammende

Innhold

Application aid: Polypropylene (2,0%) Backing: Polyurethane film with PET (21,0%) Adhesive: Polyacrylate+Silicone gel adhesive (35,5%) Wound Pad: Viscose/ Polypropylene non-woven (16,3%) Release liner: Polyethylene (25,4%). Latex-free.

Dosering og bruk

Dekker og beskytter akutte sår, overfladiske kutt, flenger og mindre brannsår. Kan brukes for beskyttelse av sår ved dusj. Anbefales spesielt til personer med sensitiv og skjør hud som f.eks eldre, barn/baby, personer som må skifte bandasje/fiksering ofte, personer med sensitiv hud på grunn av sykdom.

Varenummer
995543
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024