Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Dynamic Code

Dynamic Code Klamydia kvinne selvtest, 1stk

Klamydiatest der du tester deg enkelt og diskré i ditt eget hjem. Få svar innen 24 timer (man-fred). Ved positiv resultat vil du bli kontaktet av lege og fulgt opp for videre behandling. 99,8 % sikkert resultat. Medisins
Kr 399,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
932685

Produktbeskrivelse

Klamydiatest der du tester deg enkelt og diskré i ditt eget hjem. Få svar innen 24 timer (man-fred). Ved positiv resultat vil du bli kontaktet av lege og fulgt opp for videre behandling. 99,8 % sikkert resultat. Medisins

Klamydia er en av våre aller vanligste kjønnssykdommer, og smitter via ubeskyttet samleie. Den som er smittet kjenner ofte ingen symptomer. Klamydia skyldes en bakterie, og det er viktig at sykdommen behandles for å unngå komplikasjoner. Hvis du kjenner symptomer eller har hatt ubeskyttet sex, er det viktig at du tester deg. Med selvprøvetakingskit for klamydia kan du teste deg lettvint og diskre hjemme hos deg selv. Husk at det må ha gått minst syv dager fra det eventuelle smittetilfellet til prøven tas. Det tar cirka syv dager før klamydiabakterien kan påvises, og den må kunne påvises for at sykdommen skal oppdages. Husk å ikke ta prøven i forbindelse med samleie eller menstruasjon. Prøvekiten som skal sendes inn, må leveres til et fysiskt postkontor, ettersom testeren er følsom for temperatur. Ved for lav temperatur kan vi ikke garantere for korrekt resultat. Hva skjer deretter? Dersom testen er positiv – altså at du har klamydia – vil du bli kontaktet av vår partner for digitale helsetjenester. Dette er inkludert i pakken, og de vil følge deg opp for videre behandling. * Etter prøvens ankomst til vårt laboratorium, virkedager ma.–fre.

Forsiktighetsregler

Vent i minst sju dager etter det mistenkte smittetilfellet før du tar prøven. Ikke ta prøven ved menstruasjon eller rett etter samleie. Anbefales fra 16 år. Les pakningsvedlegget nøye før bruk.

Innhold

Instruksjoner, Prøverør med prøvetakingspinne, Analysekode, Zippose

Dosering og bruk

Ta prøven: Følg instruksjonene i testpakken og send deretter testen tilbake til oss i samme forpakning. Testpakken må dog leveres til et fysiskt postkontor, ettersom testeren er temperatur følsom. Ved for kjølig temperatur, kan testeren bli påvirket og gi ukorrekt svar. Prøven analyseres: Vi bruker den nyeste DNA-teknologien på det kvalitetssikrede laboratoriet vårt for å tilby raske og sikre svar. Hent svaret ditt: I løpet av et par dager henter du svaret ditt på nettsiden vår. Dersom du er positiv, altså ha klamydia, vil du automatisk bli kontaktet av en lege, som vil gi deg en videre oppfølging.

Varenummer
932685
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Dynamic Code

Boots Norway © 2024