Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

KidsClin Skurv serumsett

Komplett sett for behandling av skurv hos spedbarn.
Kr 266,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
924296

Produktbeskrivelse

Komplett sett for behandling av skurv hos spedbarn.

KidsClin Skurv er et sett med alt man trenger for å fjerne skurv: sprayflaske med 30 ml serum, en børste med myk svamp og en kam. Det dyptvirkende serumet absorberes inn i huden og virker ved å løse opp det klebrige laget av størknet talg (skurv). Serumet reduserer fukttap gjennom huden og gjenoppretter hudens barrierefunksjon. Medfølgende børste og kam brukes for å fjerne flass som dannes ved skurv. Produktet gir umiddelbare resultater og er både barnevennlig og enkel i bruk.

Forsiktighetsregler

Kun til utvortes bruk. Holdes utenfor syns- og rekkevidde for barn. Bruk produktet med varsomhet og kun som angitt i bruksanvisningen. Bruk aldri andre produkter, som olivenolje, i kombinasjon med KidsClin® Skurv. Olivenolje kan forverre skurven. Sørg for å sette beskyttelseshetten på flasken etter bruk. Ikke bruk KidsClin® Skurv etter utløpsdatoen. Oppbevares i originalemballasjen i temperatur mellom 2 og 30°C. Unngå direkte sollys. KidsClin® Skurv kan kastes i restavfallet.

Innhold

Borago Officinalis Seed Oil, Squalane, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Dosering og bruk

1. Fjern sikkerhetshetten fra sprayflasken. 2. Spray 2 ganger i håndflaten og påfør/masser serumet på området med skurv. 3. Gjenta hvis området med skurv er stort, f. eks. hodebunnen. Det er viktig å påføre nok serum på huden. Påfør KidsClin® serum hver morgen og ettermiddag til skurven er borte. Dette tar normalt 1-4 uker. For å fjerne klebrig flass: Bruk svampsiden av børsten til å massere hodebunnen SVÆRT FORSIKTIG og fjern deretter flass med børstesiden. Kammen bruke til FORSIKTIG fjerning av flass fra barnets hår. Husk at barnets hodebunn og hud er veldig sart.

Varenummer
924296
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024