Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Canesbalance vaginal gel 7stk

Canesbalance® vaginal gel. Til egenbehandling av symptomer på bakteriell vaginose. Gjenoppretter den naturlige pH-balansen i skjeden. pH 3,8.
Kr 208,-
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – for medlemmer av  Boots kundeklubb
  • Gratis frakt - over 199,- og på reseptvarer
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Rask levering – Klikk og hent 1 time eller hjemlevering
  • Trygg betaling – Velg mellom Visa, Klarna eller Vipps
Varenummer
911929

Produktbeskrivelse

Canesbalance® vaginal gel. Til egenbehandling av symptomer på bakteriell vaginose. Gjenoppretter den naturlige pH-balansen i skjeden. pH 3,8.

Til behandling av symptomer på bakteriell vaginose. Illeluktende og unormal utflod, samt ubehag i skjeden er svært vanlige problemer som ofte skyldes bakteriell vaginose. Studier viser at bakteriell vaginose ofte forekommer når pH-verdien i skjeden øker. Canesbalance® behandler symptomer på bakteriell vaginose ved å gjenopprette pH-balansen i skjeden. Vaginalgelen reduserer effektivt ubehagelig lukt, unormal utflod og hindrer vekst av uønskede bakterier. Den bidrar til å gjenopprette skjedens normale bakterieflora.

Forsiktighetsregler

Kontakt lege dersom du er usikker, dersom symptomene forverres, eller ikke forsvinner, dersom det er blod i utfloden eller du får utflod i overgangsalderen. Du bør ikke bruke Canesbalance® dersom du planlegger å bli gravid siden gelens lave pH-verdi kan ha en uønsket virkning på sædceller. Skal ikke brukes dersom tuppen på tuben er skadet. Skal ikke brukes etter utløpsdatoen. Oppbevares utilgjengelig for barn.

For gravide og ammende

Canesbalance® kan brukes under graviditet. Rådfør deg med lege dersom du er gravid eller mistenker at du har en infeksjon i skjeden.

Innhold

Melkesyre, glykogen, propylenglykol, metylhydroksipropylcellulose, natriumlaktat, vann

Dosering og bruk

Innholdet i 1 tube appliseres inne i skjeden ved sengetid i 7 påfølgende dager. Vaginal gelen fås i ferdigfylte tuber til engangsbruk. Vri av tuppen på tuben, sitt eller ligg i en komfortabel stilling og før tubehalsen forsiktig inn i skjeden så langt som mulig, og som føles behagelig. Klem forsiktig på tuben for å presse ut innholdet. Dra tuben ut mens du fortsatt klemmer på den, og kast den tomme tuben. Det er best å bruke Canesbalance® ved sengetid. Bruk gjerne truseinnlegg da noe av gelen kan lekke ut. Dette påvirker ikke virkningen av behandlingen. Canesbalance kan brukes under graviditet og under menstruasjon. Ved soppinfeksjon eller ved rifter i slimhinnene kan det svi litt når Canesbalance® vaginal gel appliseres. Dette er imidlertid forbigående og bør forsvinne av seg selv.

Varenummer
911929
Boots Norway © 2021