Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Burt's Bees leppepomade grapefrukt 4,25g

En herlig frisk leppepomade med smak av søt rosa grapefrukt. 100 % naturlig. Inneholder nærende bivoks, kokos og vitaminene C og E for effektiv pleie av såre og tørre lepper. Myk konsistens, lett å påføre.
 62,90
Varenummer
828117
  • Gratis frakt – Alle leveringsalternativ
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Rask levering – Klikk og hent 1 time eller hjemlevering
  • Enkel betaling – Velg mellom Visa, Klarna eller Vipps

Produktbeskrivelse

100 % naturlig leppepomade med rosa grapefrukt er herlig frisk, men samtidig søt. Inneholder beskyttende bivoks for næring og pleie til tørre og såre lepper. Leppepomaden har en myk konsistens, er lett å påføre og føles ikke klissete.

Innhold

Helianthus annuus seed oil, cocos nucifera oil, cera alba, ricinus communis seed oil, aroma*, lanolin, citrus paradisi seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract, tocopherol, ammonium glycyrrhizate, canola oil (huile de colza), glycine soja oil, citral, limonene. *natural flavour

Dosering og bruk

Påføres leppene ved behov. Fin som ekstra beskyttelse i kaldt vær.

Flere produkter fra Burts Bees
Boots Norway © 2021