Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Berit Nordstrand trankapsler m/Omega 3, MCTog vitamin D 60 stk

Omega 3-MCT+D gir et fullgodt tilskudd av marine- og vegetabilske fettsyrer.
 209,90
Varenummer
976386
  • Gratis frakt – Alle leveringsalternativ
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Rask levering – Klikk og hent 1 time eller hjemlevering
  • Enkel betaling – Velg mellom Visa, Klarna eller Vipps

Produktbeskrivelse

Tranen er skånsomt behandlet i en helnorsk verdikjede. Den vegetabilske fettkilden er MCT fra kokosolje.Kapslene gir i tillegg tilskudd av vitamin A og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Opprinnelsen av tranen kan spores på orivo.no ved å bruke nummeret i emblemet foran på flasken.

Innhold

Tran fra norsk villfisk (skrei) (59%), gelatin (fra fisk), rent MCT (mediumkjedete triglyserider fra kokosolje (9%), konsistensbevarer (glyserol), kolekalciferol, retinylpalmitat.

Dosering og bruk

Anbefalt døgndose er 2 kapsler per dag, og denne bør ikke overskrides. Bør ikke brukes av barn under 12 år på grunn av kapslenes størrelse. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Boots Norway © 2021