Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
Julegaver hos Boots ApotekJulegaver hos Boots Apotek

JULEGAVETIPS 2022

Boots Apotek har de beste julegavetipsene! Enten du er ute etter julegave til mamma, pappa, kjæreste, søster eller bror vil du finne en julegave som gleder hos Boots Apotek. Nedenfor har vi samlet våre beste julegavetips for julen 2022.

julegavetips til hennejulegavetips til henne
Julegavetips til henne
julegavetips til hanjulegavetips til han
Julegavetips til han
Gaver til under 200krGaver til under 200kr
Gaver til under 200kr
Julegaver fra No7Julegaver fra No7
Julegaver fra No7

Utvalgte julegavetips


Årets kalendere fra No7

No7 The Ultimate Beauty CalendarNo7 The Ultimate Beauty Calendar

No7 The Ultimate Beauty Calendar (Utsolgt)

No7 The Ultimate Beauty Calendar - en samling av No7-favoritter bak hver eneste dør. Denne kalenderen er ny for året og inneholder kun full size -produkter til en verdi av 6149,-

No7 25 Days Of Beauty CalendarNo7 25 Days Of Beauty Calendar

No7 25 Days Of  Beauty Calendar

No7 25 Days Of Beauty Calendar- 25 luksuriøse hudpleie- og skjønnhetsgodbiter som venter på å bli avslørt bak hver dør til en verdi av 3000,-

No7 The Ultimate Skincare CollectionNo7 The Ultimate Skincare Collection

Komplett hudpleieregime

No7 The Ultimate Skincare Collection - det komplette regimet for strålende, friskere og yngre hud. Dykk inn i vårt utvalg av No7 hudpleie godbiter. Dette settet gir deg alt du trenger for den perfekte rutinen, dag og natt.

No7 hudpleie herreNo7 hudpleie herre

HUDPLEIE TIL HAN

De fleste menn har grovere og fetere hud enn kvinner, men det betyr ikke at mannens hud ikke trenger tilpasset pleie like mye som kvinners. At mannens hud er annerledes, og har større produksjon av talg, betyr at det ikke alltid holder å bruke de produktene som måtte finnes på badet. Også menn bør ha produkter som er effektive for deres hudtype og behov.  

No7 Men Duo er gavesettet for mannen som alltid er på farten og som liker en ukomplisert  morgen. Inneholder en hår- og  kroppsvask, og en ansiktsvask. Enkelt og greit.

VELVÆRE FOR KROPP OG SJEL

Laura Ashley Mini Indulgence Collection - dekorativ tinneske fylt med luksuriøs kroppspleie med duft av grønn te og rose. Esken inneholder: håndkrem, bodylotion, forfriskende kroppsspray og en nærende leppepomade.

John & Jesse JulegodteriJohn & Jesse Julegodteri

SMAKEN AV JUL

Det må jo være lov å kose seg litt. Ta deg en deilig kopp julekaffe, og unn deg en aldri så liten bit fudge eller silkemyk konfekt som smelter på tungen. For det er bare jul én gang i året og da skal man ta seg tid til å nyte den.

Boots Norway © 2021