Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

JULEGAVETIPS 2021

Boots Apotek har de beste julegavetipsene! Enten du er ute etter julegave til mamma, pappa, kjæreste, søster eller bror vil du finne en julegave som gleder hos Boots Apotek. Nedenfor har vi samlet våre beste julegavetips for julen 2021.


Utvalgte julegavetips


No7 Julekalender

No7 julekalender. Unn deg selv, eller en du er glad i, litt ekstra oppmerksomhet hver dag frem til julaften med kalenderen fra No7. Denne adventskalenderen er fylt med 25 luksuriøse gaver med hud- og kroppspleie, og sminke fra No7, og er en perfekt introduksjon til merket. 

No7 JulekalenderNo7 Julekalender
No7 sminke julegaveNo7 sminke julegave

FIN TIL FESTEN

No7 Lip Duo inneholder to No7 High Shine Lip Gloss i nøytrale, kledelige farger som gir liv og glans til leppene.

No7 Eye Palette er en øyenskyggepalett med varme toner og ulik finish. Dette  er en palett som kan brukes til hverdag og til fest. 

 

VELVÆRE FOR KROPP OG SJEL

Duft har mye å si for følelsen av velvære. Laura Ashley har et stort utvalg av velduftende produkter for både kropp og hjem. Laura Ashley Ultimate Bloom Collection. Unn deg selv eller noen du er glad i denne elegante esken med velværeprodukter. Gaveesken inneholder en glassvase og et stort utvalg delikate bade- og kroppsprodukter.

No7 hudpleie herreNo7 hudpleie herre

HUDPLEIE TIL HAN

De fleste menn har grovere og fetere hud enn kvinner, men det betyr ikke at mannens hud ikke trenger tilpasset pleie like mye som kvinners. At mannens hud er annerledes, og har større produksjon av talg, betyr at det ikke alltid holder å bruke de produktene som måtte finnes på badet. Også menn bør ha produkter som er effektive for deres hudtype og behov.  

No7 Men Duo er gavesettet for mannen som alltid er på farten og som liker en ukomplisert  morgen. Inneholder en hår- og  kroppsvask, og en ansiktsvask. Enkelt og greit.

SMAKEN AV JUL

Det må jo være lov å kose seg litt. Ta deg en deilig kopp julekaffe, og unn deg en aldri så liten bit fudge eller silkemyk konfekt som smelter på tungen. For det er bare jul én gang i året og da skal man ta seg tid til å nyte den.

John & Jesse JulegodteriJohn & Jesse Julegodteri

TIL HAN

TIL HENNE

TIL HJEMMET

GAVER UNDER 200 KR

SPISELIGE GAVER

BESTSELGENDE JULEGAVER

Boots Norway © 2021