Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

The Inkey List

The Inkey List Omega Water Cream ansiktskrem 50 ml

En lett fuktighetskrem som bidrar til å styrke hudbarrieren. Til alle hudtyper.
Kr 179,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
975137

Produktbeskrivelse

En lett fuktighetskrem som bidrar til å styrke hudbarrieren. Til alle hudtyper.

En lett fuktighetskrem i gelform som umiddelbart gir fukt uten å føles fet. Den er utviklet for å styrke hudbarrieren. 0,2 % Ceramide Complex, rik på omega 3, 6 og 9 bidrar til å fukte huden. 5 % niacinamide hjelper til å jevne hudtonen og hudteksturen samt kontrollere overflødig olje. 3 % betaine bidrar til å beskytte hudens fuktighetsbarriere.

Forsiktighetsregler

Vi anbefaler alltid en patch-test før du bruker dette produktet første gang. Kun for eksternt bruk. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll grundig med lunkent vann om kontakt oppstår. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold

Water (Aqua / Eau), Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, Betaine, Polyglyceryl-4 Isostearate, Coco-Caprylate/Caprate, Magnesium Sulfate, Glycosphingolipids, Glycolipids, Sodium Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Oleic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polyglycerin-3.

Dosering og bruk

Vi anbefaler alltid en patch-test før du bruker dette produktet første gang. Brukes morgen og kveld. Påfør en mengde på størrelse med en ert på ansikt og hals. Påføres etter ditt foretrukne serum.

Varenummer
975137
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra The Inkey List

Boots Norway © 2024