Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Hibiscrub

Hibiscrub liniment 40 mg/ml 250 ml

Reseptfritt legemiddel som brukessom desinfiserende helkroppsvask før kirurgiske inngrep ved særlig høy infeksjonsfare.
Kr 189,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
596023

Produktbeskrivelse

Reseptfritt legemiddel som brukessom desinfiserende helkroppsvask før kirurgiske inngrep ved særlig høy infeksjonsfare.

Hibiscrub er et antiseptisk middel til hudvask, som betyr at det dreper eller hemmer vekst av mange bakterier, sopper og virus, og på den måten bidrar til å forebygge infeksjoner.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Hibiscrub dersom du er allergisk overfor klorheksidin eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Må ikke komme i kontakt med øyne eller ører. Bruk av vaskemidler som inneholder hypokloritt bør ikke brukes til tøy som har vært i kontakt med klorheksidin da dette kan gi brune flekker. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Rådfør deg med lege eller apotek før du tar dette legemidlet dersom du er gravid, tror du kan være gravid eller planlegger å bli gravid. Brukes med forsiktighet hos nyfødte, spesielt hos barn som er født for tidlig. Hibiscrub kan forårsake kjemiske brannsår i huden.

Innhold

Klorheksidindiglukonat 40 mg, Poloksamerer, Fettsyreamidoalkyldimetylaminoksid, Isopropanol, D-glukonolakton, Glyserol, Makrogolglyserolkokoater, Renset vann

Dosering og bruk

Hibiscrub skal brukes ufortynnet. Optimalt 3 gangers vask: Formiddagen dagen før operasjon, ettermiddagen dagen før operasjon, operasjonsdagen. Rene klær etter hver vask. Hvis rutinene ikke tillater en 3-vask-prosedyre, kan første vask sløyfes. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
596023
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024