Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

GLUCOSAMIN

Glucosamin Orifarm tabletter 400 mg 90 stk

Glucosamin er et reseptfritt legemiddel til bruk mot mild til moderat slitasjegikt (artrose) hos voksne. 
Kr 209,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
156233

Produktbeskrivelse

Glucosamin er et reseptfritt legemiddel til bruk mot mild til moderat slitasjegikt (artrose) hos voksne. 

Glucosamine 400mg tabletter inneholder glukosamin som er et naturlig forekommende stoff i kroppen, som er dannet av glukose (en type sukker). Kroppen trenger glukosamin for å danne store molekyler som finnes i leddvæske og brusk. Glucosamin brukes for å lindre symptomene ved mild til moderat slitasjegikt i ledd (artrose).

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Glucosamin hvis du er overfølsom (allergisk) overfor glukosamin eller et av de andre innholdsstoffene i legemidlet eller er allergisk mot skalldyr, siden virkestoffet, glukosamin, utvinnes fra skalldyr. Forsiktighet utvises ved diabetes mellitus. Hyppigere kontroll av blodsukkerverdiene kan være nødvendig i begynnelsen av behandlingen. Personer med en kjent risikofaktor for hjerte- karsykdom bør rådføre seg med lege ved bruk av Glucosamin, da det er rapportert enkelte tilfeller av økt kolesterolnivå i blodet ved bruk av glukosamin. Personer som bruker blodfortynnende midler skal derfor ha oppfølging av lege ved oppstart og avslutning av behandling med Samin. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Glucosamin skal ikke brukes under amming og graviditet. Glucosamin bør ikke brukes av personer under 18 år.

Innhold

1 tablett inneholder 400 mg glukosamin. Andre innholdsstoffer er kolloidal vannfri silika, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat, hypromellose og makrogol 6000.

Dosering og bruk

Voksne over 18 år: Den anbefalte dosen av Glukosamin Orifarm 400 mg tabletter for voksne er 1 tablett 3 ganger daglig. Alternativt kan hele dagsdosen tas samtidig én gang dagllig. Lege bør oppsøkes før behandlingen startes for å utrede om annen behandling er nødvendig i forbindelse med leddplagene. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
156233
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024