Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Glitinum

Glitinum daglig forebygging mot migrene

Glitinum er et tradisjonelt plantebasert legemiddel til forebyggelse av migrene.
Kr 299,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
513175

Produktbeskrivelse

Glitinum er et tradisjonelt plantebasert legemiddel til forebyggelse av migrene.

Glitinum er et tradisjonelt plantebasert legemiddel til forebyggelse av migrene etter at alvorlige tilstander er utelukket av lege.Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon. Dette legemidlet skal ikke brukes hos barn og ungdom under 18 år på grunn av mangel på tilstrekkelige data. Les informasjonen på pakningen og i pakningsvedlegget nøye før bruk.

Forsiktighetsregler

Bruk etter annen alvorlig sykdom er utelukket av lege. Glitinum skal ikke brukes i mer enn 3 måneder uten å konsultere lege.

For gravide og ammende

Ikke for gravide eller ammende. Tradisjonell erfaring tyder imidlertid på at Tanacetum parthenium kan stimulere menstruasjonsblødning og forårsake abort.

Innhold

Hver kapsel inneholder 100 mg pulverisert Tanacetum parthenium (L.) Schulz Bip., (matrem), herba som tilsvarer 100 mg tørket matremurt. Hjelpestoffer Kapselinnhold: Dekstrin Silika, kolloidal vannfri Talkum Magnesiumstearat Kapselskall: Titandioksid (E 171) Hypromellose

Dosering og bruk

Den anbefalte dosen for voksne og eldre er: 1 kapsel daglig. Svelg kapselen hel med vann eller annen væske. Ikke tygg kapslene.

Pasientinformasjon

Varenummer
513175
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024