Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Gevita

Gevita She God natt tabletter 60 stk

Kosttilskudd med 1 mg melatonin som bidrar til å redusere innsovningstiden, og humle som bidrar til avslapning og god søvn
Spesialpris Kr 74,95 Kr 149,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
928439

Produktbeskrivelse

Kosttilskudd med 1 mg melatonin som bidrar til å redusere innsovningstiden, og humle som bidrar til avslapning og god søvn

1 tablett ved leggetid bidrar til redusert innsovningstid med melatonin samt avslapning og god søvn med humle. Tabletten er mandelformet og derfor lett å svelge. Skal ikke brukes av barn under 18 år, gravide eller ammende. Skal ikke brukes i mer enn 3 mnd sammenhengende. Ved bruk av medisiner rådfør deg med lege før du tar melatonintilskuddet. Det anbefales ikke å kjøre bil eller håndtere maskiner etter inntak av melatonin. Uten animalske ingredienser.

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes av barn under 18 år, gravide eller ammende. Skal ikke brukes i mer enn 3 mnd sammenhengende. Ved bruk av medisiner rådfør deg med lege før du tar melatonintilskuddet. Det anbefales ikke å kjøre bil eller håndtere maskiner etter inntak av melatonin.

Innhold

Fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose, kalsiumfosfat, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), humleekstrakt (Humulus lupus L.), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, talkum, modifisert stivelse, hydroksypropylcellulose, karnaubavoks), melatonin, vegetabilsk fett fra kokosolje.

Dosering og bruk

1 tablett ved leggetid

Varenummer
928439
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Gevita

Boots Norway © 2024