Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Gevita

Gevita She Tørre slimhinner kapsler 60 stk

Et kosttilskudd som bidrar til opprettholde normale slimhinner f. eks. i skjeden. Spesielt relevant for kvinner ifm overgangsalder.
Kr 369,90
6,16/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
836093

Produktbeskrivelse

Et kosttilskudd som bidrar til opprettholde normale slimhinner f. eks. i skjeden. Spesielt relevant for kvinner ifm overgangsalder.

Tørre slimhinner i skjeden kan redusere generell livskvalitet og medføre ubehag ved samleie. Gevita SHE Tørre slimhinner inneholder Biotin som bidrar til å opprettholde normale slimhinner. Vegansk. Anbefalt dosering til voksne er fire kapsler daglig i en til to måneder til ønsket resultat er oppnådd. Deretter er doseringen to kapsler daglig for vedlikehold. To kapsler inneholder tindvedbærolje 1000 mg, hvorav omega-7 300 mg; biotin 25 mcg.

Forsiktighetsregler

Kosttilskudd før ikke erstatte et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Innhold

Tindvedolje, fuktighets- bevarer (glyserol), modifisert mais- stivelse, emulgatorer (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin), geleringsmiddel (karragenan), fargestoff (jernoksid), surhets- regulerende middel (natrium- karbonat), D-biotin.

Dosering og bruk

Anbefalt dosering, voksne over 18år: 4 kapsler svelges daglig i 1-2 måneder til ønskelig resultat er oppnådd, deretter 2 kapsler daglig for vedlikehold.

Varenummer
836093
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Gevita

Boots Norway © 2024