Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Galieve

Galieve tyggetabletter peppermynte 48 stk

Galieve tyggetabletter er et reseptfritt legemiddel som brukes til behandling av symptomer på reflukssykdom, slik som sure oppstøt, halsbrann og fordøyelsesbesvær (forbundet med refluks)
Kr 279,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
519425

Produktbeskrivelse

Galieve tyggetabletter er et reseptfritt legemiddel som brukes til behandling av symptomer på reflukssykdom, slik som sure oppstøt, halsbrann og fordøyelsesbesvær (forbundet med refluks)

Galieve tyggetabletter er et reseptfritt legemiddel som brukes til behandling av symptomer på reflukssykdom, slik som sure oppstøt, halsbrann og fordøyelsesbesvær (forbundet med refluks). Galieve tyggetabletter danner et beskyttende lag som flyter på toppen av mageinnholdet. Dette laget hindrer magesyren i å bevege seg fra magen til spiserøret, og kan dermed lindre den brennende følelsen av halsbrann og følelsen av ubehag i hals og munn. Halsbrann kan oppstå etter måltider (f.eks. når du spiser fet og krydret mat) eller under graviditet, eller hos pasienter med symptomer forbundet med betennelse i veggen på spiserøret (f.eks. vanskelig og/eller smerte ved svelging, munnsår, oppkast).

Forsiktighetsregler

Galieve tyggetabletter skal ikke brukes ved kjent allergi overfor virkestoffene eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet da pustevansker og hudutslett har oppstått i svært sjeldne tilfeller. Galieve tyggetabletter inneholder aspartam og kan være skadelig for personer med Føllings sykdom (fenylketonuri). Rådfør deg med lege om saltinnholdet i dette legemidlet før bruk ved diett med restriksjoner for natrium og kalsium og ved tidligere alvorlig nyre- eller hjertesykdom, ettersom visse salter kan påvirke slike sykdommer. Det skal være et opphold på 2 timer mellom inntak av Galieve tyggetabletter og andre legemidler som tas gjennom munnen fordi virkningen av enkelte andre legemidler kan påvirkes.

For gravide og ammende

Galieve tyggetabletter kan brukes under graviditet eller amming. Galieve tyggetabletter skal kun gis til barn under 12 år hvis det er forskrevet av lege.

Innhold

Hver tablett inneholder natriumalginat 250 mg, natriumhydrogenkarbonat 133.5 mg og kalsiumkarbonat 80 mg, aspartam (E 951) 3,75 mg per tablett, peppermyntesmak, makrogol 20 000, mannitol (E 421), kopovidon, acesulfamkalium (E 950), magnesiumstearat.

Dosering og bruk

Galieve tyggetabletter skal tygges godt før de svelges. Anbefalt dosering voksne og barn over 12 år: Når symptomene oppstår tas 2-4 tabletter etter måltider og ved sengetid (inntil 4 ganger daglig). Det er ikke nødvendig med dosejusteringer for eldre (over 65 år). Les pakningsvedlegget nøye før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
519425
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024