Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

FRONTPRO

Frontpro flått tyggetablett til hund 10-25kg 68mg, 3 stk

FRONTPRO® er en myk tyggetablett som beskytter hunden din mot flått og lopper.
Kr 479,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
074265

Produktbeskrivelse

FRONTPRO® er en myk tyggetablett som beskytter hunden din mot flått og lopper.

FRONTPRO® er et reseptfritt legemiddel til hund, en tyggetablett som gir hunden din en rask og effektiv beskyttelse mot infestasjon av flått og lopper. En enkelt tyggetablett varer i 30 dager og dreper loppene før de når å legge egg, noe som bidrar til å forebygge angrep i omgivelsene. På den måten er hunden din alltid optimalt beskyttet mot lopper og flått. FRONTPRO® har biffsmak. Produktet virker innefra og ut, så bare lek og kos med hunden din med det samme. Behandlingen anbefales til alle hunderaser over 8 uker. Les pakningsvedlegg og informasjon på pakningen før bruk.

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes ved kjent overfølsomhet for virkestoffet eller noen av hjelpestoffene. I fravær av tilgjengelige data, skal en veterinær konsulteres før behandling av valper yngre enn 8 uker og/eller hunder som veier mindre enn 2 kg.

For gravide og ammende

Konsulter en veterinær før behandling under drektighet og diegiving eller bruk hos avlshunder.

Innhold

Afoksolaner 68 mg, Maisstivelse Soyaprotein, fint Biffsmak Povidon (E 1201) Makrogol 400 Makrogol 4000 Makrogol 15 hydroksystearat Glyserol (E 422) Triglyserider av middels kjedelengde

Dosering og bruk

Til oral bruk hos hunder. Preparatet skal gis i en dose på 2,7 – 7 mg/kg kroppsvekt. Velg passende størrelse på tyggetabletten i henhold til hundens vekt. Til hund over 50 kg kroppsvekt, bruk en egnet kombinasjon av tyggetabletter av ulik/samme styrke. Tablettene skal ikke deles. Tilførselsmåte: Tablettene kan tygges og er velsmakende for de fleste hunder. Dersom hunden ikke aksepterer tablettene som de er, kan de gis sammen med mat.

Pasientinformasjon

Varenummer
074265
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra FRONTPRO

Boots Norway © 2024