Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Hei student

Velkommen til Boots Apotek - din vei til en spennende karriere innen farmasi. Hos oss får du gode utviklingsmuligheter enten du ønsker å jobbe som farmasøyt i et av våre apotek, bli apoteker eller utforske andre stillinger. Vi tilbyr også et sommerprogram, stipendordning for farmasistudenter og praksismuligheter.


sommerprogrammet hos Boots Apoteksommerprogrammet hos Boots Apotek

Sommerprogrammet

Går du farmasistudiet og har lyst til å utvikle din kunnskap gjennom praksis og delte erfaringer? Boots Apotek sitt sommerprogram foregår hver sommer og er utviklet spesielt for farmasistudenter. Her har dere muligheten til å få et unikt innblikk i apotekverdenen, bruke deres fagkunnskap i praksis, og bygge din farmasøytkarriere.

Vi tilbyr arbeidserfaring, opplæring, eksklusive kurs og møter med kunder og andre studenter. Vi består av en gjeng med dyktige og engasjerte kollegaer som vil dele sin fagkunnskap og følge deg hele veien. Sommerprogrammet går over minimum fire uker på sommeren, og kan gjennomføres ved flere av våre apotek i hele Norge, i et 100% vikariat.

Her kan du få et lite innblikk i hvordan hverdagen vil se ut:

Første dag

Felles intro-/kick-offdag på kjedekontoret eller hos grossisten. Her blir du kjent med hele selskapet og de andre studentene. Opplæringen vil foregå på lokalt apotek i nærheten av bosted eller studiested.

Første uken

  • Opplæring gjennom e-læringsportalen
  • Fagtrening, produktkunnskap, kundemøter og ekspedering, samt opplæring i kasse og reseptur

Dersom det er ønskelig, kan du også jobbe som ambulerende farmasistudent i en region.

Farmasistudent?

Søk om 3 års stipend fra Boots Apotek

Stipendordning for farmasistudenter

Hos oss i Boots Apotek kan du søke stipend for inntil 3 år av farmasistudiet, mot at du jobber i et av våre distriktsapotek etter at du er ferdigutdannet. Kan du tenke deg å flytte ut av byen og bo i naturskjønne omgivelser? Synes du det kan være spennende å bo et annet sted i landet en periode? Eller skal du flytte tilbake til hjemstedet ditt når du er ferdig med å studere? Da har du muligheten til å søke stipend og starte en spennende utviklingsreise sammen med oss.

Ved utdeling av utdanningsstipend ser vi på hvor i landet søkeren ønsker å bosette seg etter endt utdanning. Behovet for farmasøyter er større i visse deler av landet, og dette tar vi hensyn til når vi deler ut stipend. Stipendet binder studenten opp til en region/et fylte etter endt utdannelse.

Boots Apotek søker faglig engasjerte, motiverte og dyktige farmasistudenter. Vi trenger farmasøyter i flere av våre apotek rundt i landet. Hvis du synes dette høres spennende ut, så ønsker vi å høre fra deg!

Informasjon

  • Du kan søke stipend for inntil 3 år av farmasistudiet, og det vil være bindingstid* til Boots Apotek tilsvarende antall år du mottar stipend for
  • Bindingstiden starter rett etter endt utdanning
  • Utdanningsstipendet er skattepliktig

*Bindingstiden kan brytes ved at gjenværende beløp betales tilbake til Boots Apotek

Praksisperiode hos Boots Apotek

Praksisperiode

Praksisperioden i Boots Apotek er en verdifull mulighet for studenter der du får praktisk erfaring fra A-Å innenfor apotekdrift og farmasi. Uansett om det er et lokalt apotek eller et større senterapotek, legger vi stor vekt på å sikre at studentene får en berikende og lærerik opplevelse. Vi ønsker å inkludere og verdsette studentene våre, og vi setter stor pris på alt de bringer av ny kunnskap og kompetanse. Kunnskapsdeling er avgjørende begge veier, og vi ser det er givende for både studentene og våre ansatte at de lærer av hverandre.

Vårt mål er å gi deg som student et bredt spekter av erfaringer for å utvikle dine ferdigheter, og i løpet av praksisperioden i Boots Apotek vil studentene få muligheten til å bryne seg på ulike oppgaver. Dette kan omfatte reseptbehandling, veiledning av kunder, håndtering av legemidler og annet apotekrelatert arbeid. Vi legger stor vekt på å skape et inkluderende og støttende miljø for studenter, og våre erfarne farmasøyter og ansatte er alltid villige til å veilede deg gjennom praksisperioden. Vi tror på betydningen av samarbeid, og oppfordrer studentene til å delta aktivt i teamet.

Mot slutten av praksisperioden vil det bli gjennomført en evaluering for å samle inn tilbakemelding fra studentene rundt deres erfaringer. Dette gir oss verdifull innsikt som hjelper oss med å forbedre vårt praksisprogram ytterligere. Vi streber etter å gi studenter en meningsfull læringserfaring som ikke bare beriker deres kunnskap innen farmasi, men som også bidrar til deres personlige utvikling som fremtidige helsepersonell.


Er du vår nye kollega?

Enten om du ønsker en deltidsjobb, et tilkallingsvikariat eller en fast stilling, vil vi gjerne få deg med på laget i Boots Apotek!

Eller send oss en e-post på jobb@boots.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Boots Norway © 2024