Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Footner

Footner Exfoliating Socks 1Par

Footner Exfoliating Socks. Fjerner skånsomt døde hudceller og hard hud på føttene uten filing eller skrubbing.
Kr 319,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
868591

Produktbeskrivelse

Footner Exfoliating Socks. Fjerner skånsomt døde hudceller og hard hud på føttene uten filing eller skrubbing.

Fjerner skånsomt døde hudceller og hard hud på føttene uten filing eller skrubbing. En eneste behandling på 60 minutter med Footner Exfoliating Socks starter eksfolieringsprosessen. Innen 7-10 dager* vil du ha babymyke føtter. Passer opp til str. 44. * Eksfolieringsprosessen varierer fra person til person og kan ta opp til 14 dager. Opp til skostr. 44.

Forsiktighetsregler

Oppbevares utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 12 år. Kun for bruk på føttene. Unngå kontakt med øyne og skadet hud. Kun for utvortes bruk. Ikke bruk produktet om du er hypersensitiv mot en eller flere ingredienser. Hvis irritasjon vedvarer, oppsøk medisinsk hjelp. Konsulter med lege før bruk om du har diabetes eller dårlig blodsirkulasjon. Du kan føle en kald, kilene følelse i løpet av timen behandlingen varer, dette er normalt. Hvis du opplever en brennede, eller kløende følelse, fjern sokkene og vask av produktet med varmt vann. Hvis irratasjonen vedvarer, søk medisinsk råd. Det er ikke anbefalt å gå rundt med sokkene under behandlingen, da det kan forårsake lekkasje, som kan sette flekker på gulv og klær. Det er anbefalt å holde føttene unna direkte sollys i en uke etter flassingen er over da den nye huden er veldig sensitiv for effektene av UV stråling. Dette er et engangsprodukt. Kast sokkene etter bruk. Ikke bruk dette produktet om du lider av irritert eller sensitiv hud, neglesopp, fotsopp eller andre typer åpen/ irritert hud på foten. Den flassende perioden er forskjellig fra person til person. Den kan vare opp til 14 dager.

For gravide og ammende

Da huden til gravide kvinner og ammende mødre er mer følsom, er det anbefalt å konsultere lege før du bruker Footner Exfoliating Socks. Skal ikke brukes av barn under 12 år.

Innhold

Aqua, Mandelic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Allantoin, Aqua & Propylene Glycol & Cucumis Sativus Juice, Sodium Lactate, Lactic Acid, Glycolic Acid.

Dosering og bruk

Fjern eventuell neglelakk før behandling. Bruk saks og klipp i plastikken på den stipplede linjen på pakningen. Sett Footner Exfoliating Socks på foten. Ta gjerne et par av dine egne sokker utenpå for bedre passform og mobilitet. Det anbefales ikke å sette føttene høyt da mulighet for lekkasje er større. Ha Footner Exfoliating Sock på i 60 minutter for maksimal effekt. Etter 60 minutter tar du sokkene av, og vasker føttene i varmt vann. Kast sokkene. Etter 1-7 dager er behandlingen vil død hud begynne å flasse av. Flasse-perioden bør være over etter 10 dager etter behandlingen. Ikke fjern hud med makt i flasse-perioden da du kan skade huden under.

Varenummer
868591
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024