Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Flux

Flux Munnskyll med klorhexidin (0,12%) og fluor (0,2 %NaF) 250 ml

Flux Pro Klorhexidin munnskyll virker desinfiserende ved betennelse i tannkjøttet eller fjerning av en tann. Til voksne og barn over 12 år. .
Kr 119,90
479,60/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
914577

Produktbeskrivelse

Flux Pro Klorhexidin munnskyll virker desinfiserende ved betennelse i tannkjøttet eller fjerning av en tann. Til voksne og barn over 12 år. .

Flux Pro Klorhexidin munnskyll inneholder både klorhexidin (0,12%) og fluor (0,2% NaF). Produktet er har en desinfiserende effekt og er beregnet for korttidsbehandling ved problemer i munnhulen. Munnskyllen har en frisk smak av Coolmint og er helt uten alkohol, parabener og fargestoff. Flasken har en praktisk doseringspumpe som gir perfekt dosering hver gang.

Forsiktighetsregler

Ved lengre bruk kan en brun misfarge oppstå på tenner og tunge. Denne misfarginen er derimot ikke permanent og kan enkelt fjernes av tannhelsepersonell. Forandringer i smaksopplevelsen kan oppstå når behandlingen innledes, men dette avtar vanligvis etter fortsatt bruk. Les nøye på pakning før bruk.

For gravide og ammende

Skal ikke brukes til barn under 12 år.

Innhold

Aqua, glycerin, xylitol, PEG-40 hydrogenerated castor oil, aroma, chlorhexidin digluconate, sodium fluoride, citric acid, potassium acesulfame

Dosering og bruk

Voksne og barn over 12 år: Skyll med Flux Klorhexidin morgen og kveld. Rester av tannkrem kan motvirke effekten av klorhexidin. Skyll derfor munnen nøye med vann etter tannbørsting. Les nøye på pakning før bruk.

Varenummer
914577
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Flux

Boots Norway © 2024