Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

EQUITOP

Equitop Gonex Granulat fôrtilskudd til hest 750g

Equitop® Gonex inneholder ekstrakt fra grønnleppe musling (Perna canalicus) som inneholder riklig med flerutmettede fettsyrer.
Kr 799,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
880714

Produktbeskrivelse

Equitop® Gonex inneholder ekstrakt fra grønnleppe musling (Perna canalicus) som inneholder riklig med flerutmettede fettsyrer.

Equitop® Gonex er et naturlig tillskuddsfôr som understøtter normal leddfunksjon, og medvirker til at brusken som fungerer som støtdempere og motvirker dermed sportskader og overanstrengelser. Equitop® Gonex omfattes ikke av noen dopingrestriksjoner og kan derfor gis til konkurransehester både før, under og etter konkurranse.

Innhold

Sammensetning: Sukker, tørket ekstrakt av grønnleppet musling (20%), glukosesirup, hvetestivelse, natriumklorid. Analytiske bestanddeler: Råprotein 9,4%, råaske 4,6%, råfibre 1,7%, råolje og fett 1,5%, natrium 0,8%.

Dosering og bruk

DOSERING Dosere en gang daglig: 1 mål til hester på 500 kg eller mer. ½ mål til hester under 500 kg. En spann rekker til 30 dagers bruk for en hest på 500 kg eller mer.

Varenummer
880714
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024